Zaplešite kreativni i BrainDance koji smanjuju stres, a vraćaju energiju

njega tijela

Znamo da s djecom nije jednostavno. Provjerili smo! I znamo koliko se energije može potrošiti uz njih i ostati na rezervama… Pronašli smo za vas ples koji stiže kao naručen da vas osnaži i opusti u isto vrijeme, a mogu ga prakticirati i oni bez plesnog iskustva.

BrainDance™️ utemeljiteljice Anne Green Gilbert iz Centra za kreativni ples u SAD-u, vodi sudionike kroz osam temeljnih razvojnih obrazaca kretanja kroz koje se reorganizira središnji živčani sustav, stvara bolja povezanost uma i tijela, pojačava energija, a smanjuje stres.

Uz BrainDance doživjet ćete radost kreativnog izražavanja plešući. Voditeljica Ivana Balić certificirana je za vođenje BrainDance-a i kreativnog plesa po metodi Anne Green Gilbert. Satovi su namijenjeni početnicima, manje iskusnim plesačima, ali i onima iskusnijima.

Ovi plesni satovi ohrabruju i naglašavaju kinestetičku svijest i potiču fleksibilnost. Istražuju se plesni koncepti i sve to u sigurnom i ugodnom okruženju. Uživat ćete u vremenu za sebe uz ples koji pomlađuje tijelo i um, te budi vaš kreativni duh!

Ivana Balić: Ples potiče djecu na pozitivan stav te na razvoj vlastite kreativnosti i samoizražavanja

Besplatni ogledni sat BrainDancea™️ i kreativnog plesa za odrasle (40 +) održava se 11. 9. 2019. od 18:00 do 19:30 sati u dvorani DV Trešnjevka, Trakošćanska 45, Zagreb.

Prijave su obavezne na 091 887 00 20 ili na [email protected]