Zašto je vašoj kosi potreban svježi početak?

Vaša kosa svaki dan prolazi kroz puno toga. Kada nije na udaru onečišćenja i sunca, skuplja talog od stylinga. Još je gore ako je Vaša kosa obojena u hladne nijanse jer tada talog postaje još vidljiviji. To je pravi trenutak da kosa krene ispočetka.

Zašto je vašoj kosi potreban „svježi početak“?

Svježi početak baš je ono što vaša kosa treba kako bi se oporavila od sezone zabava. Pomoći će vam da sa svoje kose uklonite nečistoće i talog, ali će istovremeno nahraniti i ojačati vlakno kose. Svakoj je kosi povremeno potreban svježi početak.

Pitate se kako početi ispočetka?

Spojili smo najbolje tretmane i proizvode koji će vam pomoći da očistite svoju kosu od toksina i taloga te joj pružiti blistavi sjaj.

colage

OSVJEŽAVANJE

Baš kao što čistite pore na koži, tako je i vašem vlasištu i kosi potrebno dobro čišćenje kako bi se spriječilo taloženje proizvoda, prljavštine, znoja i svega što može usporiti cirkulaciju i rast kose. Ovaj tretman idealan je za čišćenje i osvježavanje kose i vlasišta.  Prvo očistite svoju kosu i vlasište Pure Resource šamponom. Nakon toga potaknite aktivnost korijena i pružite kosi esencijalne hranjive sastojke  Aminexil ampulom.

Kod kuće isprobajte sljedeće proizvode:

Upotrijebite Pure Resource šampon kao vaš dnevni šampon ili povremeno počastite svoju kosom svježim početkom.

REZULTAT:

 • Čisti
 • Otklanja talog styling proizvoda
 • Hrani kosu

Preporučena maloprodajna cijena: 93,00kn

DUBINSKO HRANJENJE

Isprobajte naš Nutri Powermix kako biste 100% kompenzirali učinke suhoće. Tretman započinje šamponom koji kosi pruža koncentriranu dozu hranjivosti, a zatim slijedi hranjivi Powermix tretman obogaćen glicerolom kako bi se suhoj kosi pružila hranjivost i  hidratizacija.

Kod kuće isprobajte sljedeće proizvode:

Zaštitite svoju kosu od topline Nutrifier kremom za feniranje. Obogaćena glicerolom i uljem kokosa, pružit će vašoj kosi pravu dozu hranjivosti, a istovremeno zaštiti vlakno kose od temperatura do 230°c.

REZULTAT:

 • Hrani Vašu kosu
 • Kosa je mekša i sjajnija

Preporučena maloprodajna cijena: 118,00 kn

Priuštite si tretman rađen po mjeri, s prvim dodatkom koncentriranih sastojaka. Pomiješajte svoju Serie Expert masku s dodatkom i transformirajte svoju kosu dodatnom dozom hranjivosti.

Preporučena maloprodajna cijena: 75,00 kn

SNAŽNA KOSA BRIGE NEMA

Želite snažniju kosu? Tetošite se našim tretmanom za jačanje. Tretman započinje Inforcer šamponom obogaćenim Biotinom i vitaminom B6, nakon čega slijedi Powermix za jačanje i zaštitu krhke, lomljive kose.

Kod kuće isprobajte sljedeće proizvode:

Upotrijebite Inforcer Nutrifier gel serum na isti način kao što biste upotrijebili svoju noćnu kremu za lice. Nanesite na suhu ili vlažnu kosu prije nego što odete u krevet kako biste smanjili pucanje svoje kose te je osnažili.

REZULTAT:

 • Smanjuje trenje tijekom noći
 • Smanjuje petljanje kose
 • Lagano raščešljavanje ujutro

Preporučena maloprodajna cijena: 118,00 kn

IMG_20180107_110121

Proizvodi sa slike čekaju jednu sretnicu. Što trebate?

 • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #SerieExpert
 • Lajkate našu Facebook stranicu ako već niste
 • Sharing is Caring – Podijelite objavu (postavke na javno) i tagirajte frendice koje bi htjele ovo isprobati

Prijave primamo do 20. siječnja, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica Edita Ezer.