Zategnuto lice i tijelo iznenađujuće je lako ostvarivo

Zadovoljna žena zrači pozitivno i s lakoćom ostvaruje svoje ciljeve. Koliko god se dobro osjećala u svom tijelu svaka žena dobiva dodatni booster samopouzdanja kada učini nešto za sebe. Znanstvene studije dokazale su  povezanost samopouzdanja s povećanjem prihoda, ako žena zadovoljava opće prihvaćene kriterije ljepote.

Neinvazivni estetski tretmani naveliko su istisnuli invazivne. Vremensko ograničenje oporavka i brzi životni ritam potaknuli su razvoj i usavršavanje neinvazivnih tretmana koji daju odmah vidljiv rezultat uz dugoročno poboljšanje izgleda. Najčešće se žene žele riješiti celulita, viška opuštene kože, zategnuti lice i tijelo te razumno vratiti biološki sat unatrag.

Za doktoricu Anđelu Prolić to su jednostavni zahtjevi jer kombinacijom vrhunske aparature, vještim kombinacijama tretmana i estetskih intervencija mogućnosti su velike.

Tretmani oblikovanja tijela postali su još učinkovitiji

Veliki pomak dogodio se u oblikovanju tijela, tretiranju masnih stranica, te zatezanju viška opuštene kože čak i kod osoba koje su dulje vrijeme vodile bitku s prekomjernim kilogramima i manjkom tonusa kože. Uz Med 2 Contour i Med Contour Multipower i Med Visage   nova  revolucionarna tehnologija je CRYO Lifting – posebna inovacija koja osim smanjenja opsega tijela omogućava i zatezanje kože te vraćanje elastičnosti, što je posebno zanimljivo za područje lica i osjetljivu kožu.

Adresa za neinvazivne/nekirurške tretmane koja je poznata damama iz cijele Hrvatske Kako bi vam što jednostavnije približili neinvazivne tretmane javili smo se doktorici Anđeli Prolić vlasnici Poliklinike Dermamed iz Splita koja već dugi niz godina neinvazivnim tretmanima rješava probleme svojih klijenata. Ova je iskusna estetska liječnica poznata po iznimnoj kvaliteti usluge, ali i prijateljskom pristupu svakom klijentu.

Individualnim pristupom objedinjuje se najsuvremenija aparatura, moderne nekirurške metode pomlađivanja, kvalitetna dermokozmetika i vrhunski profesionalni tim stručnjaka koji zajedničkim radom ostvaruju zavidne rezultate.

Pitali smo je kako funkcionira uređaj za nekirurški CRYO lifting  koji se sve više zadnjih dana spominje po medijima i naročito u ženskim krugovima? „Klijentice mi često dolaze s problemima opuštene kože lica, ali i tijela te viška masnih stanica i celulita, zbog čega je moje zadovoljstvom ovom suvremenom tehnologijom još veće. CRYO Lifting u jednom uređaju objedinjuje radiofrekvenciju, ultrazvučnu energiju i hlađenje tkiva – ova kombinacija čini tretmane uklanjanja celulita, masnih stanica i zatezanja opuštene kože još učinkovitijima“, ističe doktorica Prolić.

Darujemo jedan Cryo Lifting tretman u vrijednosti 980kn.

Više o tretmanu na http://dermamed.hr/tretmani/cryo-lifting-3-u-1-nekirurski-face-lifting/.

Dovoljno je da:

  1. Zaprate @dermamed_split profil na Instagramu
  2. U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #mivasrazumijemo
  3. U komentarima na našem Facebooku pozovite prijateljice kojoj bi preporučile taj tretman

Prijave primamo do 20. ožujka, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnice su

thalia.nicolem na Instagramu i Dea Vakante.