Zavedite ga svojim ponašanjem

Privukli ste željenog muškarca i stupili u kontakt s njim? Ostaje vam da ga očarate i svojim ponašanjem. Da biste osvojile muškarca i zaista ga zaludjele, nije se dovoljno igrati. Znajte da igre imaju početak i kraj.

Kako privuci muškarca svojim ponašanjem:

BUDITE ŽENSTVENE

Ima izuzetaka, ali tipičan muškarac voli tipične žene. Ne plašite se biti ženstvene. Nije nužno voljeti nogomet i pivo. Da je to rješenje kako privući muškarca, onda bi ga, možda, više i bolje privlačili njegovi prijatelji!

Ne trebate se niti natjecati s njim. Točno je da se tipičan muškarac voli natjecati, ali kada su žene u pitanju, onda želi se natjecati samo protiv drugih muškaraca. Na vama je samo da mu date povoda. Zato, budite što ženstvenije.

Zapravo, tipičan muškarac ne voli biti osvojen i zaveden. On voli da osvaja.

Bahato i grubo , napadno ponašanje nisu najbolji izbor. Budite elegantne i ženstvene, dajte mu signal da želite biti uhvaćene i probudite lovca u njemu. Zavedite, ali ne dajte da zna da je zaveden.

BUDITE PRIRODNE

Ako vam zavodljivi pogledi, poigravanje kosom ne idu od ruke, nemojte glumatati i izigravati klauna. Ponekad je dovoljno biti vedra, nasmijana, neopterećena, opuštena i biti to što jesi. Jedno od rješenja problema kako osvojiti muškarca leži i u tome da mu date do znanja do se u njegovom društvu osjećate dobro i opušteno. To je ujedno i najkraći put do seksa.

IZGRADITE SAMOPOUZDANJE

Ako ga želite osvojiti, ništa ne djeluje na muškarca tako dobro kao vaše samopouzdanje i seksipil. Osjećajte se dobro u svojoj koži. Da biste se osjećali tako, potrebno je biti zadovoljan i svojim izgledom. Sve jasno, zar ne?

Mnogim ženama seksipil je još uvijek enigma. Misle da je to puno šminke na licu, savršena frizura, veliki dekolte ili ultra kratka minica.

BUDITE OTVORENE

Tražite od njega da se otvori. Ako žarko želite osvojiti nekoga, onda mu pokažite da vas zanima sve u njegovu životu. Postavite otvorena pitanja o njemu i njegovim interesima i ono najvažnije: slušajte ga s pažnjom. Najbolji način da ga osvojite jeste da mu date priliku da se osjeća kao centar svijeta.

Biti otvoren ima i druge prednosti. Kada mu date do znanje što volite, ne volite i što vas interesira, olakšavate vašu komunikaciju i on se može fokusirati na to kako da zadovolji vaše potrebe u seksu i ljubavi, a ne da čita vaše misli.

BUDITE POSEBNE

Zašto se stavljati u kalupe? Istaknite se nečim posebnim, budite spremne probati nove stvari, iznenađujte, predložite seks na neobičnom mjestu, uz neku neobičnu igru, izdvojite se humorom, šarmom, spontanošću ili bilo kojim svojim drugim adutom.