Zavođenje po horoskopu – kako i kojim rubljem

zavođenje

Iako horoskop uglavnom gledamo kao razbibrigu, nekad bude apsolutno pogođen. Kao da nam netko čita misli te sekunde, tog trenutka našeg života, kao das mo jedino mi “djevica” ili “bik”, a ne još milijuni ljudi na svijetu. Da vas malo zabavimo, donosimo astrološke savjete najpoznatijeg svjetskog brenda donjeg rublja, Agent Provocateur, kako zavoditi i kakvim rubljem, ovisno o tome koji ste horoskopski znak. Nama je ispalo da zavodimo zlatnom i crvenom, kao i da više od svega volimo svilu.

Ovan
Stil zavođenja: “Ovnice” padaju na uniforme i vrlo su strastvene.
Idealno rublje: Prije svega izbjegavati crnu boju, crvena im puno više pristaje i doslovce “zaustavlja” dah.

Bik
Stil zavođenja: Definitivno najsenzualniji od svih znakova. Žene ovog znaka pomalo su sramežjive, ali to samo daje čar cijeloj priči i tjera vas da ju pomalo “pokvarite”.
Idealno rublje: Roza boja trebala bi biti zakon petkom, a može se primijeniti i na poneki drugi dan.

rozo

Blizanci
Stil zavođenja: Vrlo su nastrane – igranje uloga, seks na otvorenom, uniforme… sve prolazi.
Idealno rublje: Zelena će naglasiti vašu kreativnost i osjećaj za avanturu, a u kombinaciji sa svilom, učinit će vas apsolutnom božicom.

Rak
Stil zavođenja: Račice često mijenjaju raspoloženja, pa ovisno o tome i njihova izvedba u seksu zna biti dinamična ili usporenija.
Idealno rublje: Blava, bijela i zelena ističe ono najbolje u ovom znaku. Kako bi ipak malo više zasjale, dovoljno je ubaciti neki “sjajni” detalj, poput zakovica ili “dijamantića”.

Lav
Stil zavođenja: U seksu više od svega drže do prezentacije.
Idealno rublje: Lavovi vole sve što je upečatljivo, gotovo “kraljevski”. Omiljene boje zavođenja su im crvena i zlatna. Dodatan bonus su zlatne lisice.

zlato

Djevica
Stil zavođenja: Savršena lokacija za spoj djevici će biti nešto u stilu budističkog hrama. Izbirljiva je i rezervirana, ali to zna iskoristiti u senzualnom zavođenju.
Idealno rublje: Obavezno mora biti svileno i rezervirano za posebne partnere. Svake srijede nositi neku nijansu zelene, a petkom kričavo rozu.

Vaga
Stil zavođenja: Polagan, sofisticiran i senzualan, njoj je seks podjednako emotivna i fizička stvar, a kvaliteta uvijek dolazi ispred kvantitete.
Idealno rublje: Crna boja njihova je boja jer u toj boji Saturn izvlači iz njih ono najbolje. Uz to, poželjna je čipka, koža, svila i vezice.

Škorpion
Stil zavođenja: Imaju nevjerojatnu energiju i izdržljivost, i trebaju partnera koji će s njima moći držati korak.
Idealno rublje: Ljubičaste nijanse savršeno ističnu mističnost njihovog načina zavođenja, ali crvena im ipak više pristaje.

Strijelac
Stil zavođenja: Strijelci više od sveg mrze sputanost u seksu.
Idealno rublje: Napaljuje ih žuta boja. Točka.

Jarac
Stil zavođenja: Vrlo su zaigrani u krevetu pa sukladno tome preferiraju i zabavan seks, umjesto onog ozbiljnog ili žestokog.
Idealno rublje: Crvenu možda ne nose često, ali svakako im daje onaj dodatni “boost”, koji im je prijeko potreban.

Vodenjak
Stil zavođenja: Nemaju nikakvih inhibicija, dapače sve izvan normalnog i očekivanog njima je jako zanimljivo. Pomalo su “kinky”.
Idealno rublje: Psihodelične boje, naročito ljubičasta, njihov su izbor. Vole i intenzivne, fluorescentne boje.

bičko

Ribe
Stil zavođenja: Često ih se opisuje kao najseksi znak. Žene ribe vrlo su ženstvene i biraju suptilan pristup pred onim direktnim.
Idealno rublje: Najdraža boja rublja im je bijela, sve intenzivnije od toga ubit će njihovu delikatnost i senzibilnost.

Fotografije: Thinkstock, www.agentprovocateur.com