Žene vole dominirati u seksu

Iako nekima možda zvuči neobično, žene vole dominirati u seksu, što je oblik fetiša. Naređivati partneru, tući ga po stražnjici, voditi na uzici ili zavezati ga za krevet samo su neki od „dosadnijih“ oblika ženske dominacije.

Fetišisti često konvencionalni

Seksualna dominacija oblik je ponašanja i rituala u kojem se dominira ili biva pod dominacijom u erotskom smislu. To je oblik fetiša koji vodi pojedince do seksualnog vrhunca.

Žene se karakterizira kao nježniji spol, a time vlada predrasuda da žene ne vole dominaciju u seksu. Ipak, i žena katkad voli uzeti kuhaču u ruku i pokazati tko je gazda u krevetu.
Samim time što žena tako izlazi iz svoje uloge, pretvara se u nekoga drugog, oslobađa se i seksualno uzbuđuje.

Muškarci pak vole izvršavati naredbe svojih seksualnih gospodarica. Naime, fetišist je često osoba koju ni po čemu ne biste povezali sa sklonostima prema seksualnim fetišima. U većini slučajeva ta osoba vodi prilično konvencionalan život.

Iskušajte granice seksualnosti

Izmjena dominacije između partnera katkad ne mora značiti upotrebu sile. To je odnos zasnovan na povjerenju u kojem pojedinci lakše istražuju granice seksualnosti.

Rekviziti za dominantnu igru su bičevi, lisice, kožni ovratnici, stolci, okovi i posebne klupe za bičevanje. Katkad partneri imaju i posebnu sobu, često zvanu tamnica, u kojoj se igraju.

Ipak, dominacija ne mora uvijek predstavljati uporabu pomagala. Ženska domina često samo vodi seksualnu igru i tako i sebe i partnera dovodi do vrhunca. Ona tako postaje kraljica koja drži konce u svojim rukama, pokazuje inicijativu, istražuje seksualnost i ispunjava skrivene želje.