Zima bez suhe kože uz Palmolive Naturals kupke

Zima je godišnje doba puno posebnih radosti i upravo uživanje u njima donosi neke izazove u održavanju svakodnevnog zdravlja. Poseban izazov predstavlja održavanje zdrave kože jer hladni dani nepovoljno utječu na najveći ljudski organ.

Potrebe naše kože mijenjaju se godišnjim dobima, a tijekom zime centralno grijanje, suh zrak najveći su neprijatelji naše kože pa često dolazi do pojave, zatezanja, manjeg ili jačeg ljuskanja, grubosti ili u težim slučajevima do peckanja, jakog svrbeža.

Koža zadržava vodu u našim stanicama od isparavanja i održava organizam hidratiziranim, a zimi, kada je koža suha, tuširanje predstavlja prvi korak u hidratizaciji koja je ključ u održavanju kože mekom i zdravom. Zato Palmolive nudi liniju Naturals kupki obogaćenu prirodnim ekstraktima i hidratizirajućim mlijekom kao izvorom potpunog zadovoljstva.

U dm prodavaonicama pronađite Palmolive Naturals proizvode u više različitih varijanti te odaberite koji miris vama najviše odgovara: Palmolive Naturals s ekstraktom egzotične crne orhideje, Palmolive Naturals s ekstraktom kokosa i Palmolive Naturals s ekstraktom masline. Bilo kojom odabranom kupkom maksimalno ćete udovoljiti svim potrebama za njegu kože tijekom zime.

Osim prirodne njege stanica kože, ova linija gelova za tuširanje pruža trenutke zadovoljstva i opuštanja kombinacijom neodoljivih mirisa i nevjerojatne teksture. Ovog siječnja svaki odlazak pod tuš pretvara se u spa ritual jer kupnjom dva proizvoda od 500 ml iz Palmolive Naturals linije kupki u dm drogerijama ostvarujete 40% popusta.

Palmolive Naturals s ekstraktom kokosa i Palmolive Naturals s ekstraktom masline čekaju dvije vas. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #Palmolive
  • Lajkate našu Facebook stranicu ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – Bilo bi lijepo podijeliti objavu (postavke na javno) i tagirati frendice

Prijave primamo do 5 veljače, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnice:

Dubravka Matić
Ivana Tomljanović