Zimske radosti na Bjelolasici

Bajkoviti vikend okupan snijegom i snježnim radostima…zvuči primamljivo? Kako prema najavama vremenske prognoze snijeg neće prestati padati, već ovaj vikend možete oživjeti svoju bajku u krajoliku prekrasne, snježne Bjelolasice koja napokon nudi i neke nove sadržaje.

Bjelolasica, koja je mnogima od nas u srcu ostala kao mjesto na kojem smo učinili svoje prve skijaške korake, a nažalost je stala s radom prije više od sedam godina se vraća u novom ruhu i nije li došlo vrijeme da se priča iz davnina zvana Bjelolasica i nastavi.

 

Naravno, nije nužno biti super skijaš kako biste uživali u zimskoj idili, svoju zimsku priču na Bjelolasici doživite u ugodnoj atmosferi u nekoj od kuća za odmor i apartmana koji su kompletno opremljeni za uživanje u zimskom krajoliku. Vaši domaćini će se potruditi da se osjećate upravo onako kako ste i zamišljali Vaš odmor u snježnoj idili.

Pozitivna atmosfera i vikend prepun opuštanja od uzavrele gradske vreve u prelijepom prirodnom okruženju Bjelolasice su zagarantirani.

Obnovite sjećanje na nekada doživljene zimske radosti na Bjelolasici i stvorite nove uspomene s vama dragim osobama.

Svi ste dobrodošli!!