Zimski ljubavni horoskop

Ova zima većini horoskopskih znakova donosi pozitivne promjene. Rakovi će se vratiti starim ljubavima, Škorpione čeka emocija za čitav život, a neke Ribe radit će na proširenju obitelji. Dok su veze Bikova na probi, Strijelce čeka sudbinska ljubav.

OVAN

Ovnovima, čije su veze tijekom jeseni doživjele provjeru ili krah, prosinac donosi povratak nekim starim, ali pravim vrijednostima. Neki od vas će se vratiti u emotivnu prošlost, a neki će se konačno odlučiti na viši stupanj odgovornosti, ulazak u veće planove s partnerom. Tako će mnogi od vas zimu pamtiti po promjeni statusa. Veze koje budu počinjale biće mahom komplicirane. Ipak, ustrajte u borbi za tu ljubav.
Za zauzete Ovnove, siječanj je mjesec kao stvoren za avanture i ulaske u zabranjene veze. Krajem mjeseca moguće poznanstvo s osobom rođenom u zračnom (Vodenjak, Blizanci, Vaga) znaku.

BIK

Završetak godine bit će test za većinu zauzetih Bikova, a vaše partnere će iznenaditi dodatni zahtjevi koji se nižu. Ono što vas sigurno više neće zanimati to su površni odnosi. Sada idete na sve ili ništa. Prosinac će označiti period pozitivne energije, ali i preispitivanja, posebno za Bikove koji su u slobodnijim vezama s Lavom, Blizancima ili Vagom.
Krajem siječnja zauzeti Bikovi će imati nesuglasice s voljenom osobom, ali sve će se riješiti – ne brinite.

BLIZANCI

Čak i vi koji niste skloni posesivnosti i ljubomori poželjet ćete više od trenutne veze s Vodenjakom, Bikom ili Strijelcem. Tijekom prve polovice prosinca Blizanci će zahtijevati više partnerove pažnje, a moguće su i razne manipulacije ili izljevi ljubomore. Mnogi slobodni Blizanci ulaze u period većih odgovornosti, a od Nove godine sreću svoju karmičku ljubav u znaku Škorpiona, Ovna ili Lava. Bit će to osoba koju ste sreli preko nekog s posla ili upoznali u nekom uredu.
Zbog praznične atmosfere Blizanci će siječanj provesti okruženi gomilom prijatelja.

RAK

Slobodni Rakovi će procvjetati, moguća su fatalna zaljubljivanja. Veze u ovom periodu počinjat će strastveno, a emocije će biti intenzivnije nego ikad. Slobodnim Rakovima period oko Nove godine donijet će istinske ljubavi koje mogu trajati vječno. Mnogima od vas krajem siječnja vraća se i netko iz prošlosti. Dajte još jednu šansu ovoj velikoj ljubavi.
Zauzetim Rakovima zima donosi želju za djecom i proširenjem porodice, te maksimalnu ozbiljnost u vezi, braku, više odgovornosti i posvećivanja.
U siječnju vas očekuju velike promjene, a ljubavni život će dobiti na značaju narednih nekoliko mjeseci.

LAV

Zauzetim Lavovima predstojeći period donosi još dublju povezanost s partnerom, ali i ljubomoru i posesivnost. Ne dramatizirajte, jer je ovo za vas vrlo izazovno i stimulirajuće. Podržite partnera u uspjehu i iznenadit će vas njegova darežljivost. U Novoj godini neki od Lavova počinju vezu preko posla s nadređenim, starijom osobom, ili osobom na položaju u znaku Vodenjaka, Jarca ili Ovna. U siječnju imate u planu promijeniti nešto u svom odnosu na bolje, što će u krajnjoj liniji imati pozitivan efekt na duže staze.

DJEVICA

Za neke od vas počinje period ugovora i potpisa pa je moguće i ozvaničenje mnogih veza. Kraj prosinca i početak zime većini Djevica donosi novitete na polju ljubavi, djece i uživanja. Zauzete Djevice poželjet će proširenje obitelji i dobiti nove odgovornosti.
Znak kad vlada Jarac, tj. prelazak iz jedne godine u drugu, je znak prošlosti pa će se neke Djevice krajem godine vratiti svojim starim ljubavima, a mnoge od vas očekuju sudbinski susreti. Veze koje počnu oko Nove godine predodređene su da trajati vječno.
U drugom dijelu zime shvatit ćete da su kuća i vaši bližnji izvor emocija i energije, a ne još jedna obaveza.

VAGA

Zima donesi malo posesivnosti u vaše odnose, ali i produbljivanje mnogih osjećanja prema Blizancima ili Ovnu. Kraj godine slobodnim listopadskim Vagama donosi pravu ljubav. Novu godinu dočekujete zaljubljeni. Moguće je zaljubljivanje u blizini kuće ili preko člana obitelji. Na neki način ova ljubav može biti i zabranjena ili komplicirana, ali je vrijedna svakog maltretiranja. Iznenadit će vas duboke emocije u veljači i velika količina strasti prema Strijelcu, Raku ili Djevici.
Budite nježni prema voljenoj osobi u siječnju jer time pokazujete da ste osoba na koju ona uvijek može računati.

ŠKORPION

Od dolaska hladnih dana Venera vam svojim tranzitom kroz Škorpiona donosi ljubav o kakvoj sanjate – strastvenu i zasnovanu na dubokim osjećajima s još jednim Škorpionom ili Ribom. Kraj godine nekima od vas vratit će prošlost u život, a zauzeti Škorpioni odlučit će se na zajednički život. Ako ih siječanjsko otrežnjenje ne spusti na zemlju ovoga puta napravili su posao za cijeli život.
Slobodni Škorpioni su u ovom periodu pretjerano napadni, te će otjerati nekog tko je za njih zagrijan.

STRIJELAC

Hladni dani donose novu ljubav koja na neki način može biti zabranjena ili tajna. Ako je riječ o Vagi, Lavu ili Jarcu – ovo je veza koja će, usprkos svemu, opstati. Krajem godine većina Strijelaca će osjetiti olakšanje jer će Saturn 21. prosinca konačno napustiti njihov znak. Mnogi od vas upravo pred Novu godinu mogu sresti svoju sudbinsku ljubav preko posla tako da ostak zime neće ni osjetiti.
Strijelci koji ostanu slobodni imat će novu priliku u siječnju sresti nekog sličnog sebi. Je li to dobro ili loše, vrijeme će pokazati. Osoba koja će privući pažnju Strijelca je neobična i do sada u životu niste imali priliku upoznati nikog sličnog njoj.

JARAC

Vama je potrebna neka promjena u svakom smislu. Doživjet ćete jake emocije, ali ne i zaljubljivanje, vrlo je moguće da je ovo jedan Rak ili Bik koga već poznajete. Osvrnite se oko sebe, među vašim prijateljima ili poznanicima je upravo taj netko tko će vam uzburkati emocije. Konjunkcija Saturna i Venere 21. prosinca označit će početak perioda mnogo ozbiljnijih emocija i ljubavnih veza za vas, a mnogim Jarčevima ovo će donijeti i povratak na nešto davno zaboravljeno. Siječanj će vam proletjeti u magli. Za zauzete Jarce, ovaj mjesec će proći bez nekih većih promjena. Pokušajte se okrenuti obitelji jer je ona uvijek tu zbog vas ma koliko nesavršena bila.

VODENJAK

Ljubavne veze koje su zasnovane na dubokim i strastvenim osjećajima potrajat će i svjedočit će velikom uspjehu, posebno one s Ovnovima ili Blizancem.
Slobodnim Vodenjacima zima može donijeti ljubav preko posla, s nadređenim ili suradnikom. Dolazi vrijeme da se neki vaši snovi ostvare ili da upoznate onog o kome sanjate, oko 21. prosinca, može donijeti očekivanu ljubav, ali i skrivanje od očiju javnosti i tajne veze. Ovo raspoloženje neće se stišati ni do proljeća.
Zauzeti Vodenjaci su izgubljeni u ljubavnom plamenu, ali nemojte da se bližnji osjećaju zapostavljenima.

RIBE

Slobodne Ribe se mogu odlučiti na vezu na daljinu ili će upoznati vrlo važnu osobu koja je možda u inozemstvu ili u drugom gradu. Ribe u braku ili dužoj vezi poželjet će proširenje obitelji ako riješe nesuglasice s partnerom.
Prosinac većini slobodnih Riba donosi više konkretnih događanja u ljubavi, posebno oko Nove godine kada je moguć i povratak nekome iz prošlosti. Siječanj i veljača donose spuštanje planova na realnu razinu. Savjet vam je da dozvolite nekome koga ste pustili k sebi da vodi brigu o vama.