Žitarice za najbolji doručak!

Žitarice su sinonim za “zdravi doručak”. Pokazuju to brojna istraživanja provedena tijekom protekla dva do tri desetljeća. I istraživanja koja se provode u Hrvatskoj pokazuju da se žitarice za doručak učestalo konzumiraju i preferiraju među raznim dobnim skupinama

Bio-familia još od davne 1958. godine koristi u svojim proizvodima vrijedne sirovine – žitarice poput pšenice, raži, zobi i voća poput jabuka, orašastih plodova, grožđica – iz organsko – biološkog uzgoja.

BIO Organic linija sadrži crunchy mješavinu žitnih pahuljica obogaćenih različitim dodacima. Tako je na policama moguće naći sljedeće okuse: med-badem, voće – orašasti plodovi i čokolada –amaranth.

Svi muesliji familia® su proizvedeni isključivo u Sachselnu, mjestu pored idiličnog jezera Sarnersee, okruženo visokim planinama i alpskim zrakom u srcu Švicarske. Muesli familia® su vrhunske kvalitete, proizvedeni jedinstvenom kombinacijom tradicije inovacije i posvećenosti.

S kompletnim rasponom žitarica familia® muesli mogu zadovoljiti svačiji ukus i svaku ponudu.

BeFunky Collage

 

Jedan paketić čeka na vas, a mi ove proizvode možemo samo nahvaliti. 

  • 1 x familia A.C.E. balance müesli 600g
  • 1 x familia C.M. plus müesli 600g
  • 1 x familia FIT crisp müesli 600g

Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #familia

Prijave primamo do 4. ožujka, točno u podne. Nagrade će biti poslane samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica: Višnja Tomić Šaldić