Zlatarna Celje kreirala čeličnu kolekciju narukvica KOKO

Ljeto je uvijek bilo posvećeno istraživanju čarobnih mjesta i njihovih skrivenih kutova. U mislima sa svim putnicima, avanturistima i modnim entuzijastima, Zlatarna Celje kreirala je čeličnu kolekciju narukvica KOKO koja je zbog svoje mladenačke svježine i posebnosti nezamjenjiv dodatak ljetu.

Topli mjeseci donose puno svakodnevnih jednostavnih i zabavnih užitaka. Modne narukvice KOKO donose upravo to – savršeno ispreplitanje šarenog kamenja kao što su ahat, jasper, žad, sodalit i amazonit koji donose pozitivne učinke na različita područja života. KOKO zbirka povezuje duhovnu i vizualnu dimenziju života, a narukvice – pojedinačno ili u kombinaciji – zanimljiv su dodatak putničkom i morskom izgledu.

Svaki pravi kamen, pričvršćen na KOKO narukvicu, donosi jedinstvenu vibraciju životu nositelja za zaštitu, liječenje, meditaciju i podršku. Mladi, svježi i važni – neka ovo ljeto bude obilježeno istraživanjem novih mjesta i otkrivanjem vlastitih potencijala uz pomoć dragocjenog kamenja KOKO! Zbirka čeličnih narukvica KOKO dolazi uz poruku – “Uživajte u malim stvarima”.

Narukvice KOKO sadrže pravi kamen

Ahat. Poludragi kamen različitih boja u povijesti se često koristi za proizvodnju amuleta istine, što bi trebalo osigurati da su riječi nositelja uvijek čiste i ispravno shvaćene. Kamen nam daje podršku u teškim trenucima na duhovnoj i mentalnoj razini, promiče pozitivan stav prema uzajamnim odnosima i usredotočuje se na ono što je stvarno važno.

Jaspis. Kamen koji smiruje intenzivna emocionalna i mentalna iskustva, oslobađa nemirni duh tjeskobe tako da ga zovemo i “kamenom zemlje”. Uči nas da preuzmemo odgovornost i izađemo iz situacija koje nam nisu dobre, ali nam pomaže i suočiti se s problemima prije nego što postanu preveliki.

Žad. Kamen koji je odavno zamišljen kao simbol kraljevske moći, ima jedinstvenu sposobnost da ne apsorbira negativne vibracije iz okoline. Žad je kamen filozofa i umjetnika, a ljudi širom svijeta nose ga kao talisman za sreću, prijateljstvo i lojalnost.

Sodalit. Poznat je kao kamen komunikacije, promiče mentalnu jasnoću i samoizražavanje. To je osobito korisno za stvaranje kontakata, smiruje nas i oslobađa strahove te poboljšava komunikaciju i razumijevanje odnosa.

Amazonit. Živahni kamen, u svijetlo plavim do tirkiznim nijansama, ima smirujući učinak i pomaže kod nesanice. Istovremeno, jača vitalnost, promiče kreativne osobine pojedinca i pomaže im da se bolje izražavaju. Utječe na poboljšanje tolerancije i strpljenja.

Iznenađenje iz Zlatrne Celje čeka jednu od vas. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #koko
  • Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – ne zaboravite podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Jer vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 27. srpnja, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom. Random.org bira, a dobitnice se trebaju javiti u naš inbox. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica: Kristinka Volenec