Zlatno ulje za preplanuli ten

Kako bi što zdravije i prirodnije dosegnuli željeni brončani ten, kozmetička industrija integrirala je spoznaje o pozitivnom djelovanju beta karotena sa znanjima o izradi kozmetičkih pripravaka i na tržište plasirala liniju proizvoda za ubrzano tamnjenje.

SAN SUN CARE

Zlatno ulje za preplanuli ten je mirisni bogati koktel karotenoida otopljenih u hranjivim uljima niskog zaštitnog faktora od sunca (SPF). Četiri su izvrsna izvora karotenoida u ovom ulju, od kojih je na prvom mjestu CO2 ulje pulpe pasjeg trna, zatim je tu macerat oraha pa CO2 ekstrakt mrkve te beta karoten.

Karotenoidi su nam poznati kao spojevi koji voću i povrću daju narančastu boju, a u redovnoj prehrani su nam važni zbog svog zaštitnog učinka od oksidativnog stresa stanica. U kozmetici karotenoidi imaju sličnu, zaštitnu funkciju, stoga se redovno upotrebljavaju u kvalitetnijoj anti-age kozmetici te u proizvodima za kožu kojoj je potrebna intenzivna obnova i njega, poput kože koja je izlagana suncu, ali i za postizanje preplanulog tena. Posebnost karotenoida, osim zaštite, je i učinak ubrzanog tamnjenja kože.

100% prirodno ulje za njegu i zaštitu kože. Ne sadrži konzervanse, parabene, umjetna bojila, silikone, niti umjetne mirise. Nije testirano na životinjama.

DJELOVANJE: CO2 ulje pulpe pasjeg (vučjeg) trna je jedno od ulja s najvećom koncentracijom karotenoida, za zaštitu i obnovu kože, kao i za postizanje lijepog preplanulog tena. CO2 ekstrakt mrkve u ulju jojobe je najbolji dostupan uljni ekstrakt mrkve, kvalitetniji je od uobičajenog macerata mrkve kakav je na našem tržištu u preparatima prirodne kozmetike uglavnom zastupljen. Uljni macerat oraha je macerat pripremljen po provjerenom, „domaćem“ receptu u suncokretovom za najbolji učinak na kožu. Beta karoten je jedan od glavnih predstavnika karotenoida za zaštitu kože, otopljen u suncokretovom ulju. Sezamovo ulje je hranjivo hladno tiješteno ulje s blagim zaštitnim faktorom, procijenjenog prirodnog SPF 4-6. Hladno tiješteno kokosovo ulje za hidrataciju kože, prevladava u privlačnom mirisu SAN SUN CARE Zlatnog ulja. Bademovo ulje je klasik za njegu kože s esencijalnom linolnom masnom kiselinom. Sve to začinili smo „zlatnim prahom“, koji na direktnom sunčevom svjetlu daje neodoljiv sjaj kože (unaprijed se ispričavamo ako ćete zbog njega privući više pogleda prolaznika na plaži nego uobičajeno.

Proizvedeno u Hrvatskoj prema originalnoj recepturi mr.sc. Jagode Ćerić mag.pharm.

NAMJENA: Prirodna njega za postizanje preplanulog tena te za prehranu i obnovu kože.

PAKIRANJE: PP boca sa sprej pumpicom 100 mll u kartonskoj kutiji.

Jedna je vaše. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #sanprirodnakozmetika
  • Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – ne zaboravite podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Jer vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 3. kolovoza, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom. Random.org bira, a dobitnice se trebaju javiti u naš inbox. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Melita Matković.