Zrinka Jezdić: Arhetipovi esencijalnih ulja

 „Energije arhetipova su u našim psihama stvarne i djeluju na naše živote, bili mi toga svjesni ili ne, stoga ih je dobro poznavati kako bismo ih svjesno mogli koristiti. Djeluju poput učitelja, odgajatelja, terapeuta, iscjelitelja, trenera, mentora. Sustav uvjerenja i vjerovanja potiče ih na djelovanje i manifestaciju s ugodnim ili neugodnim predznakom, ovisno o stavu koji imamo. Njihovo djelovanje je, prije svega, razvojno, a često iscjeljujuće”, piše Zrinka u predgovoru svoje nove knjige.

Klasično medicinsko visoko obrazovanje, poslijediplomski studij iz kliničke aromaterapije, te bogato dvadesetogodišnje iskustvo rada s klijentima, Zrinka je pretočila u knjigu Arhetipovi esencijalnih ulja.

Spojivši znanstvene spoznaje s drevnim duhovnim mudrostima, te pridodavši esencijalnim uljima arhetipove, kreirala je Integrativnu aromaterapiju kao konkretan i jedinstven alat za rad s nesvjesnim. Namijenjen je onima koji teže osobnom i duhovnom rastu, samospoznaji te otkrivanju vlastitih potencijala.

„Pitanja koja me najviše intrigiraju su: „Zašto arhetipovi?, Kako djeluju?, Kako ih određujem?, Jesam li sigurna da je to TAJ arhetip?“, autorica ističe. Zrinka vas poziva da pronađete odgovore na sva pitanja te nam se pridružite na predstavljanju knjige „Arhetipovi esencijalnih ulja“ koje će se održati u srijedu, 11. rujna 2019., Makronova, Ilica 11, Zagreb u 18:30.

Zrinka Jezdić, dipl. med. techn., clin. aromath., diplomirala je na Zdravstvenom veleučilištu Zagreb gdje je specijalizirala psihijatrijske tehnike za provođenje unapređenja mentalnog zdravlja kod pojedinca i u zajednici. Aromaterapiju je diplomirala na Shirley Price International College of Aromatherapy, nakon kojeg je završila poslijediplomski studij iz kliničke aromaterapije na Penny Price Academy of Aromatherapy te je punopravan član IFPA-e (MIFPA).

Osnivačica je prve hrvatske škole za aromaterapiju „AromaVita učilište za aromaterapiju“ (2000. – 2013.) i „AromaVita instituta za aromaterapiju“ (2011. – ) koji se bavi istraživanjima tehnika primjene esencijalnih ulja i razvojem aromaterapije. Dvadeset godina se bavi individualnim terapijama, a preko deset godina terapeutsko-razvojnim radom s grupama. Autor je dviju knjiga (Priručnik za primjenu aromaterapije 2000.g., Kućna ljekarna 2002.g.).

Razvija i podučava novi smjer rada s esencijalnim uljima pod nazivom Integrativna aromaterapija te asocijativne i apstraktne tehnike za osobni i duhovni razvoj.

Darujemo jednu čitateljicu.

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #aromaterapija
  • Pratite naše društvene mreže, podijelite objavu, tagirajte frendice
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 20. rujna, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Marina Merđan