Beauty report

Samo je jedna Snow Fairy!

Povratak najdraže snježne vile (Snow Fairy) vraća nam prepoznatljive proizvode mirisa slatkiša.

Omiljena blagdanska kolekcija najslađeg mosušnog mirisa ove godine sadrži gel i regenerator za tuširanje u tekućoj i krutoj varijanti, sprej za tijelo, bombu za kupanje, sapun, puder za tijelo, amazeball i višenamjenski 4 u 1 proizvod – FUN.

Povratak najdraže snježne vile (Snow Fairy) vraća nam prepoznatljive proizvode mirisa slatkiša.

Snow fairy  – Gel za tuširanje bez ambalaže

Vila je izašla iz bočice i nitko je ne može zaustaviti. Krenula je na putovanje po slatkom kraljevstvu. Nema ograničenja s ovim golim gelom za tuširanje, koristite ga kada god osjetite potrebu za slatkim i omotajte se pjenom mirisa šećerne vune. Pretvorite trenutke tuširanja u sanjivu bajku jer loše će raspoloženje nestati na povjetarcu mirisa žvakaće gume.

Snow fairy – Gel za tuširanje

Za sjaj bez granica, zapjenite se sapunicom mirisa slatkiša koja samo jednom godišnje sjaji sjajem punim čarolije.
Ovaj fantastični festival mirisa, boje fuksije lansira raspoloženje u Nigdjezemsku.

Snow fairy – Sapun za ruke i tijelo

Ako ste obožavatelj Snow Fairy kolekcije proizvoda, ne trebamo puno pričati o ovom slatkom sapunu. No ipak ćemo reći da je ovaj sapun slatkog mirisa mošusa tu da zasladi svako tuširanje. Infuzija korijena sljeza njegovat će i umiriti i najosjetljiviju kožu.

Snow fairy – Amazeball bomba za kupanje

Ako ste mislili da vas Snow Fairy ne može očarati više nego što je do sad, pričekajte s izjavama dok ne isprobate ovu amazeball bombu za kupanje. Pretvorite se u pravu Snow Fairy, uklonite ‘poklopac’ ove bombe za kupanje i ubacite ga u vodu te potom istresite i ‘čarobni’ prah iz unutrašnjosti i ubacite ostatak u kadu. Udahnite slatke i citrusne mirise sintetičkog mošusa i perzijske limete.

Snow fairy – Bomba za kupanje

Svake godine u isto vrijeme, nakon hibernacije Snow Fairy se vraća. Ona je znak da je blagdansko vrijeme pred nama i nagoviješta udobna i mirisna namakanja u kadi punoj šljokicama i slatkih mirisa. Započnite Snow Fairy sezonu kupancem u ružičastoj vodi, punoj šljokica okruženi prepoznatljivim mirisom žvakaće gume.

Snow fairy fun – 4 u 1 proizvod

Oblikujte samo svoju vilu i neka vam ispuni sve želje! Potom je zgnječite i dopustite joj da vas odvede na tuširanje mirisa žvakaće gume.

Snow fairy – Regenerator za tijelo bez ambalaže

Zaboravite na ambalažu uz ovu omekšavajuću ljepoticu!
Stiže tuširanje mirisa šećerne vune, prizivajući uzbuđenje očaravajućeg lunaparka i pahuljaste poslastice koja svakim novim kušanjem polako nestaje. Višnja, avokado i mango umiješani su u predivan regenerator za tijelo od kojeg se nećete moći odvojiti pod tušem.

Snow fairy – Regenerator za tijelo

Tuširanja mirisa šećerne vune stupaju u akciju, prizivajući uzbuđenje očaravajućeg lunaparka i pahuljaste poslastice koja svakim novim kušanjem polako nestaje.
Organski kakao maslac te maslaci avokada i manga pomiješani su zajedno kako bi hidratizirali i omekšali kožu.

Snow fairy – Sprej za tijelo

Prava stvar za vile, vilenjake i čarobna stvorenja svih vrsta kojima je potrebno malo slatkoće. Samo malo ovog spreja teleportirat će vas u omiljeni dućan sa slatkišima kada god poželite.
Nasprejajte se mrvom čarolije i omotajte se ogrtačem mirisa šećerne vune i žvakaće gume.

P.S: Nismo naudili ni jednoj vili dok smo izrađivali ovaj sprej za tijelo!

Ne propustite

Beauty report

Posljednjih 15 godina, Charity Pot prodavan je u 42 država i sakupio je više od 65 milijuna funti uz više od 13,700 donacija.

Trendovi

Bombe za kupanje pretvaraju skromnu kadu u portal u drugi svijet: možebitno svijet opuštanja, inspiracije… ili čak zavođenja.

Zanimljivosti

LUSH je ove godine pripremio sve što bi vam moglo zatrebati u kupaonicama ove Noći vještica.

Beauty report

Lush pjenušave kupke nadilaze tekuće kupke, te dolaze u mnogo različitih boja i oblika kako bi stvorili jedinstveno iskustvo bez nepotrebne ambalaže.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version