Beauty report

18 nijansi za najluđe blagdanske poljupce

MAC Locked Kiss ruž za usne dolazi u 18 pomno izabranih nijansi, od nude, preko crvenih, do tamnoljubičastih.

Američki beauty gigant svojoj širokoj paleti proizvoda nadodao je još jedan – ruž Locked Kiss, koji obećava postojanost do 24 sata… MAC Locked Kiss ruž za usne dolazi u 18 pomno izabranih nijansi, od nude, preko crvenih, do tamnoljubičastih.

Ova pomno izrađena mat formula dizajnirana je s jednakim naglaskom na udobnosti, pigmentiranosti, izdržljivosti i nosivosti.

Ekskluzivna FlexiLock tehnologija pruža dugotrajnu, fleksibilnu pokrivenost za mekše i glađe usne.

Ova luksuzna linija sadrži ponešto za svakoga: romantične ružičaste tonove, neupadljive narančaste, od boje lavande, do gotovo golih neutralnih te bezvremensko crvenih – vama omiljene nijanse i potpuno novi klasici koje će vaše usne zasigurno voljeti.

Pigmentiranost i ugodnost su zagarantirane, ovaj jedinstveni luksuzni ruž za usne doista djeluje sam po sebi i može se savršeno nanijeti iz tankog sticka,” objašnjava Sharryn Hinchcliffe, globalna izvršna direktorica Makeup Artistry, M·A·C Cosmetics. “Isplata boje je trenutna, super glatka i ne miče se. Nećete znati kako ste u životu živjeli bez ovog nevjerojatno inovativnog proizvoda!”

Foto: Promo

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Patentiran Eucerin sastojak – thiamidol klinički i dermatološki dokazano smanjuje hiperpigmentacije i sprječava njihovo ponovno pojavljivanje.

Savjeti i preporuke

Dobra je vijest da ne morate ići na tretmane kako bi dobili masažu lica jer ju možete napraviti i sami, a masaža lica je...

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version