3 horoskopska znaka s najjačom intuicijom

godišnji horoskop

Svima nam se dogodi da ponekad imamo jak predosjećaj za nešto. Unutarnji signali koji nam govore što je za nas najbolje u određenoj situaciji ili nas upozoravaju da će nam neki odnos ili odluka biti štetni ne bazira se na logici. Ne postoji neka znanstvena metoda kojom bismo mogli procijeniti vjerojatnost onoga što nam govori to šesto čulo odnosno podsvijest. Albert Einstein je čak tvrdio kako je intuicija od svega – najvrjednija. Što na to kaže horoskop? Ali, ova 3 horoskopska znaka imaju najjaču intuiciju…

Za izraženu intuiciju je potrebno nekoliko pokazatelja u horoskopu. Uglavnom je to veza između Ascendenta, dvanaestog polja, Plutona i Neptuna. Ono što je također važno jest radi li osoba na tome da prati taj unutarnji osjećaj i shvati ga na pravi način. Događa se svima da osjete nešto, ali možda ne pridaju značaj ili predosjećaj povežu s nečim što njima odgovara, što svakako umanjuje sposobnosti koje imaju.

Intuicija je nešto što nam pomaže da donesemo pravu odluku, ali uzalud svako upozorenje ako sama osoba nije dostigla zadovoljavajuću razinu zrelosti na duhovnom planu.

Astrološkom analizom, utvrđeno je da najjaču intuiciju imaju Škorpioni i Ribe, a može se reći da tu spada i Strijelac, samo što se na različite načine manifestira njihova intuicija. Ribe mogu sanjati neke stvari koje se kasnije obistine ili im ukažu na važan događaj i one nekako najlakše prepoznaju “znakove”. Dosta ljudi koji su rođeni u ovom znaku su veliki duhovnjaci. Kod njih je taj unutarnji mir izuzetno važan i ako ga ne nađu, često se odaju porocima i tako bježe od stvarnosti. Ipak, ako se ozbiljno posvete sebi, mogu dostići prosvjetljenje. Njihov moto je “ja osjećam” i uglavnom se rukovode time što su predosjetili, što je zapravo intuicija.

Škorpioni imaju tu sposobnost da iz pogleda “pročitaju” što netko misli. Imaju istančan osjećaj za sve i duboko proživljavaju svaki događaj te su iz tog razloga sposobne predosjetiti što će uslijediti. Ovaj znak točno osjeća vibracije koje dolaze bilo od osobe ili kroz neki događaj. Uvijek predosjećaju samo što nekad ignoriraju “poruke” i svjesno se prepuštaju riziku. Ovaj znak voli opasnost i uzbuđenje pa baš iz tog razloga njegovi pripadnici neće uvijek poslušati sebe, jer su željni akcije. Ovo je posebno izraženo u ljubavi.

Strijelac je znak koji se također može okarakterizirati kao izrazito produhovljen samo je pitanje radi li na sebi i kom tipu znaka pripada. Ako su postigli taj unutarnji sklad, oni mogu ozbiljno poraditi na svojoj intuiciji i pratiti je, što ih može zaštititi u nekim nezgodnim situacijama. Ovaj znak ima ogromne kapacitete samo ih, nažalost, ne iskoriste svi. Imaju tu sreću da im intuicija nepogrešivo ukazuje na opasnosti ali i dobre prilike, međutim, neće uspjeti protumačiti ništa ako nisu razvili kod sebe osjećaj unutarnjeg zadovoljstva.

Astrousluge.com / lovesensa.rs