Fashion report

5 ključnih stilova sunčanih naočala

Pronalaženje udobnih i kvalitetnih sunčanih naočala prečesto je vrlo zahtjevno, ali dobra je vijest kako postoji veliki broj brendova koji će olakšati vašu potragu.

Pronalaženje udobnih i kvalitetnih sunčanih naočala prečesto je vrlo zahtjevno, ali dobra je vijest kako postoji veliki broj brendova koji će olakšati vašu potragu.

Ako tražite sunčane naočale koje će vam ponuditi optimalnu i ne pretjeranu dramu na licu, ili ste više zaljubljenik u klasične i kultne modele, idealno je vrijeme da krenete razmišljati o nekim novim nijansama.

Skoro će proljeće, a klima je u posljednje vrijeme karakteristično nepredvidljiva. Nemojte zaboraviti da smo sretnici djelovanja još uvijek zimskog sunca. Imate savršen izgovor za novo ulaganje u par novih sunčanih naočala, jer kako najavljuju prognostičari, ljeto će biti dugo i toplo.

Potražite svojeg favorita među 5 ključnih stilova modnih marki talijanske kuće De Rigo (Police – Furla – Carolina Herrera i Fila) za savršen pogled okupan suncem!

“Always Fashion”

Ako do sada niste odustali od svog omiljenog avijator modela, uistinu imate sreće. Što se tiče ovih modela ne možete pogriješiti s bezvremenskom verzijom najnovijih modela iz kolekcije Police and Police & Lewis Hamilton.

Police&Lewis Hamilton – 1.420,00 kn

Police – 895,00 kn

 

“New Matrix”

Kao i prije, film iz 90-ih i dalje ostaje relevantna inspiracija za mnoge dizajnere. Da je Matrix prilagođen za 2021. godinu, svjedoče nove i nešto veće siluete izražajnijih i oštrijih kutova i boja.

Takve bi modele poželjela svaka matrix djevojka.

Fila – 970,00 kn

Carolina Herrera – 1.270,00 kn

 

“Futuristic Shield Shades”

Zašto stvari ne biste promijenili s nekoliko izvanrednih i neobičnih modela? Iako su modne piste bile prepune takvih stilova koji zagovaraju blistavu budućnost,

Možda ih je nezgodno nositi u stvarnom životu, ali ćete izgledati kao putnik s punim radnim vremenom. Modeli samo za najhrabrije!

Police – 1.120,00 kn

Furla – 1.345,00 kn

 

“Retro Cat-Eye”

Na ljepoticama zlatnog doba poput Grace Kelly, Audrey Hepburn i Elizabeth Taylor okviri mačjeg oka bili su klasični koliko god su mogli biti, ali 2021. godine upravo su nepokolebljivi izbor vaše nove sunčane kolekcije.

Obožavaju ih ljepotice poput Belle i Gigi Hadid.

Furla 1.270,00 kn

Police 1.045,00 kn

“Fresh Granny”

 

Mini okviri posljednjih sezona sve više ustupaju mjesto oversize modelima. Topli tonovi, slojeviti jednobojni ili višebojni acetatni tonovi – s uzorkom kornjače ili tigra – takvi retro oblici detalji su koje morate imati kada razmišljate o svojoj baki.

Carolina Herrera – 2.020,00 kn

Police 1.270,00 kn

Modeli su dostupni u maloprodajnoj mreži optika Livision i Anda.

 

Ne propustite

Trendovi

A koji je bolji način za to od novog para sunčanih naočala

Beauty report

Carolina Herrera vas poziva u začarani novi svijet mirisa lansiranjem čarobnih kolekcionarskih izdanja: novog Good Girl i Bad Boy Dazzling Garden.

Fashion report

… i kojim modelima iz sunčanih kolekcija za 2024. godinu poslati poruku ‘urbi et orbi’ o tome tko si?

Trendovi

Dobar par sunčanih naočala osigurat će vam trenutnu hladovinu ili potrebnu zaštitu od štetnih sunčevih zraka

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version