5 koraka za uspješno zavođenje

Donosimo male tajne velikih zavodnica i neke provjerene beauty trikove uz koje ćete na večer ljubavi zablistati u punom sjaju!

#1 Uspostavite kontakt očima

Ugledali ste zanimljivog muškarca u sobi prepunoj ljudi? Uspostavite kontakt očima, gledajte ga nestašno točno 2 sekunde, zatim pogledajte u drugu stranu na 2 sekunde pa natrag na njega. Pojavit će se pred vama u trenu.

#2 Smijte se za njega

Muškarce privlače žene koje se čine sretnima i zabavnima. Koketna žena koja se iskreno smije je puno zanimljivija i pristupačnija od ozbiljne žene, stoga kad razgovarate s njim, često se smijte. Djelovat ćete sretno i opušteno, što će ga sigurno privući. No, nemojte pretjerivati – vaša je misija zavesti ga, a ne dati mu do znanja da vam se sviđa.

drama queen

#3 Zavedite mirisima

Miris je jedan od najjačih afrodizijaka. Našpricajte malo senzualnog parfema na svoju kosu i zavežite ju u rep ili jednostavnu punđu. Kad se konačno nađete s njim, jednostavno oslobodite kosu iz repa ili punđe i dozvolite omamljujućim mirisnim notama da ga razoružaju.

A kada budete sigurni da je noćas samo vaš, malo senzualnog parfema nanesite i s unutrašnje strane bedara i prepustite se noći za pamćenje. Mi vam preporučujemo neodoljivo senzualne mirisne note slasnog NUXE Prodigieux® le parfum Čudesnog parfema u kombinaciji s vašom energijom izludit će svakog muškarca.

HuileProdigieuseheart

#4 Tuširanje puno iznenađenja

Pridružite mu se pod tušem noseći na sebi samo bijelu T-shirt majicu. Kada postanete potpuno mokri, pretvorit ćete tuširanje uzbudljivo iskustvo i praznik za njegove oči. Za zajedničko tuširanje koje će probuditi sva osjetila odaberite neodoljivo senzualan NUXE Prodigieux® Uljni gel za tuširanje.

Prodigieux Uljni gel heart

#5 Za senzualne dodire

Iznenadite ga pri pogledu na krevet. Neka na njemu budete samo vi u visokim crnim štiklama – i ničemu više. A prije senzualnih dodira nanesite na cijelo tijelo samo ulje bogova. Topla preporuka je legendarno NUXE Huile Prodigieuse® Čudesno suho ulje, koje će kožu učiniti neodoljivo mekom, glatkom i mirisnom, kao stvorenom za dodire.