Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

5 navika u službi ljepote

Nije sve u preparatima, nešto je u prirodnoj ljepoti, stanju duha i načinu na koji živimo.

Iako se danas ljepota sve više vrti oko make up-a, novih kolekcija i plastičnih operacija, ništa ne može nadmašiti prirodnu ljepotu, a mi joj pritom još možemo i pomoći. Evo nekoliko navika koji su najbolje sluge lijepog izgleda. Pokušajte ih se držati i iznenadit će vas odraz u zrcalu.

1. San


Engleski termin beauty sleep nije koristi se bez veze. San odmara organizam, opušta napetu kožu koja se obnavlja za vrijeme sna. Ako nekoliko noći za redom ne spavate najbolje to će odmah biti vidljivo na vašem licu. Zato, odspavajte svojih osam sati ili koliko vam je već potrebno.2. Opuštanje

Stres je tihi zločinac koji lagano ali uspješno narušava stanje organizma i izgled tijela i lica. Zato osmislite svoje metode opuštanja poput kupki, masaža, društva ugodnih ljudi i uhvatite svojih nekoliko minuta u danu jer osjećat ćete se bolje i naravno izgledati ljepše.

3. Prehrana


Za početak je bitno ne preskakati doručak, te na taj način metabolizam staviti u radni ritam. Birajte lagane namirnice, primjerice one koje biste jeli u trenutcima kada se osjećate loše, nešto poput juhica, jela s rižom, povrća, voća i jogurta. Izbjegavajte masno i slatko, iako nije zabranjeno počastiti se s nečim slatkim i na taj se način razveseliti. Ne zaboravite piti puno vode!

4. Vježbanje

Pronađite svoje idealno vježbanje, nešto što vas zanima i uveseljava. Vježbanjem tijelo luči više endorfina te se bolje osjećate. Kroz znoj se rješavate loših tvari iz organizma, a pritom ste čvršći, jači i bolje izgledate.5. Uživajte u životu


Pokušajte izbaciti riječ moram iz rječnika i uvrstite: želim, volim, hoću i uživam. Probajte većinu vremena raditi ono što volite ili ako si to ne možete priuštiti, izvucite najbolje iz trenutne situacije. Plešite, družite se i što više se smijte!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Darivanje

Klorane, vodeći europski ljekarnički brend za njegu kose poznat po posvećenosti očuvanju okoliša te botaničkom naslijeđu predstavlja sada još prirodniju formulu unutar svoje bogate...

Beauty report

Odlična maskara je neizostavni dio svakog make-up looka, naročito tijekom ljeta kada nam je potrebno da bude otporna i moćna.

Beauty report

Nanošenje dnevnog make up-a trebalo bi biti nešto najlakše i najjednostavnije (i najbrže, pogotovo ujutro za spavalice!).

Darivanje

Kombinacija sunca, mora, soli, vjetra i klora, kojima je kosa intenzivno izložena preko ljeta, utječu na blijeđenje boje kose te “izvlače” vlagu iz nje...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.