Savjeti i preporuke

5 savjeta za trenutno mršaviji izgled

Niste stigli odraditi planiranu dijetu?
Niste stigli odraditi planiranu dijetu? Ono s odlukom “od ponedjeljka neću jesti” otišlo je u zaborav s prvim jutrom i krafnom koja vam se nasmiješila iz pekare. Ipak, imate važan sastanak, bilo ljubavni, bilo poslovni ili prijateljski, i želite izgledati – savršeno! Šlaufić naravno ne smije izbiti u prvi plan, zato evo nekoliko savjeta kako uz pomoću trikova pri oblačenju izgledati mršavo. 1. Push up grudnjak Morate nekako skinuti pozornost s trbuha i guze, a nema boljeg načina od naglašavanja grudiju. Zato se počastite dobrim push up grudnjakom i prebacite pozornost na gornji dio tijela. Majica, haljina ili košulja vam neće biti uska oko trbuha, već napeta oko grudi. Brzo i seksi rješenje! 2. V izrez Majica ili haljina s V izrezom također će istaknuti vaš dekolte te produžiti liniju vrata, a u zaborav baciti trbuh i bokove. Neka izrez bude malo iznad grudiju, a ne baš do pupka ili blizu vrata. Umjerenost je pola stila. 3. Pokažite noge Noge uvijek privlače pozornost, zato ih otkrijte i nema greške. 4. Sako Ako je poslovni sastanak u pitanju, savršen odabir je sako s većim gumbima. Stegnut će vas u struku i istaknuti obline na mjestima gdje treba (grudi i bokovi). 5. Rezana haljina Ako ste se sinoć prejeli, najbolje rješenje je haljinica rezana ispod grudiju!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Drama Queen

Na kraju priče, nigdje, nikad i ništa nije izazivalo toliko mržnje koliko pojava ženske bradavice koja se nazire tu ili tamo.

Gastronomija

Ako ste ljubitelj biljne prehrane, a načela veganstva imate u malom prstu, sljedeći recept oduševit će sva vaša čula.

Seks i osjećaji

Brojna su istraživanja pokušala doznati koje su najdublje seksualne želje muškaraca, a koje oni ne otkrivaju baš rado svojim partnericama.

Događanja

One su pionirke svoga doba. One su inspiracija ženama diljem svijeta.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version