Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Duh i tijelo

7 navika sretnih žena

Možete misliti da vam nedostaje još samo nekoliko sitnica kako biste uistinu bili sretni, malo manje celulita, malo manje kilograma, malo više novaca i malo ljepši stan.

Možete misliti da vam nedostaje još samo nekoliko sitnica kako biste uistinu bili sretni, malo manje celulita, malo manje kilograma, malo više novaca i malo ljepši stan. Sve to čovjeka čini sretnim trenutno. Ali, sreća uistinu dolazi iznutra.

Kada živite i dišete sreću, osjećate se povezaniji sa životom. Donosimo sedam navika sretnih žena koje i vi možete početi prakticirati kako biste imali ispunjeniji, bolji i ljepši život.

Vole sebe

Njima je poznato da ljubav prema sebi nije sebična. One ispunjavaju svoje potrebe, jer su svjesne da kada su one sretne i zadovoljne onda je i lakše posvetiti se drugima. Kada vodite računa o sebi tada pomažete i drugima.

Ako stalno žrtvujete svoje potrebe kako biste pomogli drugima i zbog toga patite, nitko nije zadovoljan.

Prihvaćaju prolaznost

Žene koje osjećaju smiraj u svom životu znaju da sve ima svoje vrijeme i mjesto. Veze, poslovi i iskustva dio su većeg plana. Sretne žene prepoznaju da je život balansiranje između zadržavanja i puštanja.

One se osjećaju sasvim dobro kada se oslobađaju stvari koje im više ne koriste. Rade na razvijanju svoje duhovne strane.

Slijede svoje snove

Neki ih mogu zvati sebičnima, ludima pa čak i apsurdnima, ali sretne žene ostvaruju svoje snove i fokusiraju se na svoje ciljeve s neustrašivom snagom. One često brzo manifestiraju ono što žele i to zato što duboko vjeruju u svoje snove.

Ne brinu o novcu

Sretne žene su izuzetno velikodušne. One znaju da što više daju to će više i dobiti. Ali one ne daju očekujući nešto zauzvrat. Ova energija stvara bogat način razmišljanja koji im donosi veće bogatstvo.

Sretne žene imaju zdrav odnos prema novcu i one su naučile da je taj odnos povezan s njihovim samopoštovanjem. Jasno im je da što se više cijene i vrednuju to i više novca “privlače”.

Nije im važno je li vam se sviđaju

Njima apsolutno nije bitno što drugi misle ili pričaju o njima. Jedina stvar koja im je bitna je da se sviđaju samima sebi.

Ova samouvjerena, “zarazna” energija često privlači mnogo ljudi. Sretne žene obično imaju dobre prijatelje.

Znaju da je odbacivanje zaštita

Sretne žene ne shvaćaju odbacivanje osobno. One znaju da će im život uvijek dati ono što im je potrebno. Čovjek s kojim su izašle, a nikad se poslije nije javio, potencijalni posao koji nisu dobile ili neka odbijenica…  Za njih su znakovi da to i treba biti tako. One vjeruju da je nešto bolje na putu…

Vide sve kao ravnopravne

Sretne žene ne vide razliku između bilo koga i bilo kakve situacije. One ne osuđuju i ne ističu nedostatke koje drugi možda imaju. Neće pokušavati dokazati da niste u pravu. Prihvaćaju životne različitosti. Mudra osoba uvijek radije traži sličnosti nego razlike.

Autor: minimagazin.info

Više

Suncokreti na oblacima

Imati dijete nije samo kupiti mu najnoviji iPHONE, najskuplje top tenisice i super PS5, ili koji je već po redu izašao.

Horoskop

Ponekad svaki znak mora iskusiti „tešku“ ljubav.

Duh i tijelo

Svaki put kad radimo nešto što nam je ugodno, poput dobrog obroka, seksa ili trčanja, u našem se mozgu oslobađa malo dopamina.

Duh i tijelo

Sve ljudske emocije proizvod su kemijskih spojeva: neurotransmitera i hormona.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.