Fashion report

Adidas Originals by Jeremy Scott

Proljeće i ljeto Zagrebu biti će nadahnuto američkom pop kulturom.
Nastavak proslavljene suradnje Adidas Originalsa i Jeremyja Scotta donosi još jednu uzbudljivu kolekciju za proljeće i ljeto 2012., s glamuroznim pop varijantama Adidasovih ikonskih silueta. Razigrani dizajner i ikona stila Scott ove se sezone prepušta svojim omiljenim izvorima inspiracije – američkoj pop kulturi i urbanoj džungli – motivima kojima je sportske klasike ponovno uspio pretvoriti u provokativne modne komade.

Kolekciju karakteriziraju uzorci američke zastave, stil Divljeg zapada, životinjski uzorci i printovi nadahnuti rock i country glazbom, a sve je spojeno s izvornim dizajnima adidasa s tri prugice. Scott unosi neponovljive inovacije u svaki Adidasov komad koristeći legendarne simbole, pojačanu grafiku i boje.



Ove godine američka zastava ima posebnu ulogu, a ističe se seksi JS Stars & Stripes kupaći kostim koji ukriženim trakama ističe linije tijela, a prepoznatljivim prugama i zvjezdicama "nadahnjuje bazenski patriotizam" – kako u šali objašnjava Scott.



Na JS Stars & Stripes majici ponavlja se Adidasov logo ispunjen američkom zastavom, a apsolutni hit su tenisice s krilima JS Wings 2.0, sa zvjezdicama za desnu, a crveno-bijelim prugama za lijevu nogu.



U liniji obuće, dizajner se poigrava s legendarnim modelima, koristeći krila (koja se mogu staviti i skinuti po želji), nove materijale i boje, ali također kreira i nove modele koji predstavljaju spoj klasičnog Adidas dizajna i neočekivanih inovacija.



JS Wings Denim tenisice, popularno nazvane Working Men Wings, kombiniraju šavove i isprani efekt traperica s prozirnim potplatom.



JS Gorilla tenisice
su nastavak priče o kultnim JS tenisicama s medvjedima i pandama, a za kompletni gorila look dizajner prenosi iste uzorke i na odjeću – JS Gorilla majica za ljeto, od mješavine pamuka i modala, s otiskom gorile na dasci za surfanje podsjeća na zabavne video-igre iz 80-ih.



Cijene tenisica se kreću od 749 kn do 1.649 kn, majica kratkih rukava od 449 kn do 499 kn, a cijena JS Stars & Stripes kupaćeg kostima je 699 kn. Adidas by Jeremy Scott kolekcija dostupna je u Adidas Originals store-u u Bogovićevoj 1a u Zagrebu.

" alt="">

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Moda

Fashion&Friends, najpoznatiji multibrand koncept kao i  Fashion Company, vodeća modna kompanija u jugoistočnoj Europi slavi, a kada Fashion Company slavi, slavimo svi!

Trendovi

Nazivaju ga trendom, no tihi luksuz (eng. quiet ili silent luxury) mnogima je životna modna filozofija.

Fashion report

Novom kampanjom Answear želi naglasiti svoje pozicioniranje kao brend koji se usredotočuje na visokokvalitetne proizvode i odabrane premium brendove.

Fashion report

Najljepša FREYWILLE impresionistička cvjetna rapsodija je kolekcija nakita Hommage à Claude Monet.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version