Trendovi

Adidas voli street art

Uz kupljene tenisice ili odjeću se dobiva rad street artista.
Već je odavno poznato da tamo gdje je Adidas Originals tamo je uvijek dobra i orginalna modno – umjetnička priča. Adidas Originals svojom višegodišnjom kolaboracijom na globalnom nivou s raznim oblicima street umjetnosti postao je sinonim za sve koji, kako svojim stavom tako i svojim stilom, žele biti orginalni i drugačiji. Lokalno ovaj brand već drugu godinu za redom sponzorira sada već kultni Muzej ulične umjetnosti, i njegov novi projekt  Muzej Dugave.



Adidas Originals s vizijom poticanja kreativnosti i orginalnosti dodatno želi pomoći i u promociji takvih projekata pred širom publikom te će u sklopu podrške projektu Muzej Dugave svojim kupcima omogućiti da kupnjom tenisica ili odjeće iz bogate adidas Originals kolekcije u Originals shopu Bogovićeva 1a postanu vlasnici jednog od izloženih radova poznatih street artista koji sudjeluju u novom MUU projektu. Radovi će biti izloženi u Adidas Originals shopu za vrijeme trajanja projekta.

Crtanje murala završava kavrtovskim piknikom

U sklopu projekta Dugave orginalni murali domaćih i stranih street artista bit će crtani u novozagrebačkim Dugavama od 1. do 15. rujna 2011. A kakva bi to bila umjetnička priča ako ne bi završila najvećim kvartovskim piknikom tijekom završne izložbe MUU 15.rujna u 18sati na livadi pored OŠ Dugave. Budi orginalan i tulumari orginalno s adidasom Originals.



Adidas je i ovaj put pokazao da je lider ne samo kada je u pitanje sportska odjeća i obuća već i vizionar kako mode tako i umjetnosti. Stvarno je dobro biti adidas Originals, jer orginalnost se na kraju uvijek isplati. Više o Muzeju ulične umjetnosti kao i njegovu program potražite na web stranici, a adidasovu ponudu provjerite ovdje. Kolekcija adidas Originals dostupna je u Originals shopu u Bogovićeva 1a.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

SheRULES

Arty party u galeriji je interaktivna, iskustvena, prodajna izložba umjetnina; slika, stakla, keramike i dr., ali za razliku od klasične izložbe s malim iznenađenjem.

Fashion report

Tenisice su odavno postale osnova ženskih ormara, nudeći udobnost za svakodnevno nošenje i stil koji se uklapa u brojne kombinacije.

Trendovi

Od salonki na visoku petu, preko gležnjača do ležernih tenisica: uz ove klasike uvijek ćete imati prave cipele.

Dizajn

Susret s umjetnošću u skrivenim ulicama, zaboravljenim prolazima, krošnjama zagrebačkih parkova i zakutcima Gornjeg grada „Okolo“ ove godine zakazuje po šesti puta.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version