Obitelj

Adrenalinski hram u Zagrebu

Warehouse u Zagrebu otvara najveći extreme centar u regiji.
Imamo dobru vijest za sve ljubitelje ekstremnih sportova. Prvi extreme facility centar u Hrvatskoj Warehouse Skatepark otvara se u subotu 26. veljače u Zagrebu na adresi Slavonska avenija 3. Centar, površine 1200 kvadratnih metara je najveći u regiji, a sadržavat će tri zasebne cjeline koje će se međusobno nadograđivati stvarajući bogat extreme sport sadržaj kako za sudionike tako i za posjetitelje.



Kombinirajući cijeli spektar mogućnosti od extreme sport shopa, poligona za prakticiranje ekstremnih sportova, caffe bara i bogatog popratnog kulturnog sadržaja Warehouse Skatepark zaljubljenicima u adrenalinske sportove u Hrvatskoj i šire napokon će ispuniti sve potrebe.



Riječ je o extreme sport shopu u kojem ce svi zainteresirani moći kupiti svu potrebnu opremu za bavljenje ekstremnim sportovima. Kroz shop će se ulaziti u prostor caffe bara namijenjenog druženju sportaša, ali  i roditelja dok njihovi potomci usavršavaju i treniraju atraktivne sportove za koje je centar namijenjen.



Osim društvene, caffe bar će imati i edukacijsku ulogu prezentiranja i promicanja raznih kulturnih sadržaja izravno povezanih s ekstremnim sportovima. Iz caffe bara sljedeći ulaz vodi u poligon koji sadrži sve elemente potrebne za kvalitetno bavljenje ekstremnim sportovima. Program svečanog otvorena počinje već u popodnevnim satima, a trajat će do ranih jutarnjih stvari. Imperativ je stavljen na bogat sportski program kojem zasigurno neće nedostajati atraktivnosti i zvučnih imena, nakon čega slijedi i glazbeni dio programa s mnoštvom iznenađenja.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Budi fit

Aikido društvo Zagreb ulazi u četvrto desetljeće djelovanja (31 godina) i slavi besplatnim treninzima aikida za građane, 4.-27. rujna, u Kući aikida, Koturaška 1.

Zanimljivosti

Boris Hanžeković memorijal - WA Continental Tour Gold miting ove godine donosi čak tri dana vrhunske atletike.

Dobar posao

Ono što mi nedostaje u Brazilu nalazim u Hrvatskoj, a ono što mi nedostaje u Hrvatskoj nalazim u Brazilu.

Savjeti stručnjaka

Žene se često pitaju mogu li vježbati tijekom menstruacije.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version