Beauty report

Ako volite tetovaže, Epitheliale linija je idealna za vas

EPITHELIALE A.H ULTRA kreme mogu se nanositi direktno na oštećenu kožu. Posebno je razvijena tekstura za lako nanošenje i brzo upijanje, namijenjena svim tipovima oslabljene kože te svim uzrastima.

Tetovaže su znak osobnosti, komadić umjetnosti na našoj koži kroz koju izražavamo kreativnost i individualnost. No, kako bismo mogli neometano uživati u našim tetovažama bez mogućih komplikacija i upala te se izlagati sunčevih zrakama potrebno ih je pravilno njegovati.

A-DERMA još od 2015. godine pomaže kod problema s brzim obnavljanjem oslabljene kože i kod sprečavanja stvaranja ožiljkastih tragova sa svojom EPITHELIALE A.H linijom koja se sastoji od:

  • ULTRA UMIRUJUĆE OBNAVLJAJUĆE kreme koja se preporučuje koristiti nakon površinskih dermatoloških postupaka i za površinska epidermalna stanja koja mogu ostaviti ožiljkaste tragove poput tetovaža, zatim
  • ZAŠTITNE OBNAVLJAJUĆE kreme SPF 50+ za oslabljenu kožu nakon površinskih dermatoloških postupaka i za površinska epidermalna stanja rizična za razvoj suncem izazvanih hiperpigmentacija, a tu je i
  • DUO MASSAGE MASAŽNO GEL ULJE koje se koristi za masažu ožiljaka i strija te fragilne kože nakon epitelizacije kod koje postoji rizik od nastanka ožiljka.
EPITHELIALE A.H ULTRA UMIRUJUĆA OBNAVLJAJUĆA KREMA

Sadrži 94 % sastojaka prirodnog podrijetla i jamči trostruko djelovanje:

  1. hidrira i promovira brzo i estetsko obnavljanje kože
  2. pomaže smanjiti pojavu tragova na koži
  3. trenutačno i dugotrajno umiruje neugodne senzacije na koži

Sve to zahvaljujući prirodnom ekstraktu mačje kandže koji ima umirujući učinak i ekskluzivnom djelatnom sastojku Cicahyalumidu® koji promovira obnavljanje gornjih slojeva kože i djeluje protiv tragova.

EPITHELIALE A.H ULTRA ZAŠTITNA OBNAVLJAJUĆA KREMA SPF 50+
  1. Promovira obnavljanje kože, smanjuje crvene i smeđe tragove (hiperpigmentacije nakon ožiljaka), trenutačno umiruje i štiti tijekom svakodnevnog UV izlaganja.
  2. Bez parfema. Nekomedogeno.

EPITHELIALE A.H ULTRA kreme mogu se nanositi direktno na oštećenu kožu. Posebno je razvijena tekstura za lako nanošenje i brzo upijanje, namijenjena svim tipovima oslabljene kože te svim uzrastima. Može se nanositi na cijelo lice i tijelo te vanjska intimna područja. Neovisno o stanju kože i podrijetlu ozljeda te radi li se o sitnim porezotinama, tetovažama ili posljedicama površinskih dermatoloških tretmana (laserski zahvati, pilinzi, krioterapija itd.)

Inspiraciju za fotografije proizvoda unutar EPITHELIALE A.H linije A-DERMA je pronašla u očaravajućem Tree Elements resortu i sestrama Ercegović, Ivonom i Anom, vlasnicama ovog jedinstvenog mjesta, gdje se savršeno isprepliću netaknuta priroda, potreba za održivošću i putovanjima.  


Darujemo jednu čitateljicu.

Pravila su jednostavna:

  1. U komentare, na dnu članka, na webu napišete #shehr (Ako imate problema s prijavom, proučite https://she.hr/kako-sudjelovati-u-nasim-darivanjima/)
  2. Pratite nas putem društvenih mreža FacebookInstagram, TikTokYouTube
  3. Možete se prijaviti samo jednom!

Prijave primamo do  5. travnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje dostavljaju u inbox na našem Facebooku podatke (ime i prezime, adresa i obavezno broj telefona, radi dostavnih službi). Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa. 

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Kristina Begonja

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Patentiran Eucerin sastojak – thiamidol klinički i dermatološki dokazano smanjuje hiperpigmentacije i sprječava njihovo ponovno pojavljivanje.

Darivanje

Nova cvjetna kreacija Acqua Colonia Freesia & Musk pruža osjećaj nježnog zagrljaja.

Savjeti i preporuke

Dobra je vijest da ne morate ići na tretmane kako bi dobili masažu lica jer ju možete napraviti i sami, a masaža lica je...

Savjeti i preporuke

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version