Događanja

Alica u zemlji čudesa na ledu

Klizački klub Medo priprema novi ledeni spektakl za djecu i odrasle.
Jedna od najljepših bajki za djecu i odrasle Alisa u zemlji čudesa gostuje 30. studenog i 01. prosinca 2010 u Ledenoj dvorani zagrebačkog Doma sportova.

Mjeseci napornih priprema mladih klizača Klizačkog kluba Medo u zimskim će nas danima odvesti daleko u čaroban svijet djevojčice Alise. Baletnom glazbom, raskošnom rasvjetom, scenografijom i kostimima odvest će zagrebačke školarce i mališane u šarenu zemlju u kojoj je baš sve moguće i u kojoj čudesna igra traje cijele dane. Pregršt zabave, spektakularne vještine klizača i klizačica koji sve plesove izvode s nevjerojatnom hrabrošću i gracioznošću, dočarat će bajkoviti svijet koji je davne 1865. stvorio engleski književnik Lewis Carroll.



Nezaboravno putovanje bajke "Alisa u zemlji čudesa" odvest će nas u šarenu zemlju u kojoj je baš sve moguće i u kojoj čudesna igra traje cijele dane. Alisa će u svojoj zemlji čudesa upoznati svijet hokeja i naše Medvjede koji će je podučiti pravilima igre koju svi toliko volimo. U ovom spektaklu na ledu sudjeluje do stotinjak klizača i klizačica koji sav svoj trud i talent ulažu u savršenstvo izvedbe.

Zagrebački Klizački klub Medo je kroz kratku povijest stekao zavidno iskustvo u postavljanju revija na ledu kojih je do sada bilo čak šest. Ledeni Čarobnjak iz Oz-a i Trnoružica samo su neke od bajki koje su ostavljale mališane bez daha i koje su fascinirale gledatelje svojom maštovitim izvedbama I uzbudljivim koreografijama. Danonoćno treniranje mladih klizača koji koreografije uvježbavaju mjesecima unaprijed pokazat će kakva bajka može nastati željom I kreativnošću ovih mladih ljudi.



Ledena bajka "Alisa u zemlji čudesa" na rasporedu je 30. studenog (termini 10.00, 15.00, 18.00 sati) i 01. prosinca ( 10.00, 13.00 sati). Ulaznice za ledeni spektakl u pretprodaji se mogu kupiti u poslovnici Eventima u Jurišićevoj ulici 2, te na blagajni Doma sportova na dane predstave. Cijena ulaznice je 30 kn, a za grupe je ulaznica 25 kn.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Zanimljivosti

Otkrijte blagdansku čaroliju Winter Wonder'Z Advent u zagrebačkom Z Centru

Zanimljivosti

Za sve one željne tjelesne aktivnosti, zaljubljenike u klizanje koji aktualne školske praznike žele kvalitetno provesti, ali i one koji svoju razinu hormona sreće...

Video box 1

Planinsko područje Himalaje je regija u kojoj se, nakon polarnih područja, krije najveći dio planeta pokriven ledenjakom i najveća zona vječnog leda.

Savjeti i preporuke

Tamni kolobari ispod i oko očiju, kapci koju su nadraženi, osjetljivi na dodir, crveni, natečeni ili im je koža toliko istanjena da ni uz...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version