Fashion report

Answear.LAB u novoj Sisterhood kampanji povodom Dana žena slavi ženski ponos, zajedništvo i ljepotu

Answear.LAB, vlastiti brend online trgovine Answear, u novoj limitiranoj kolekciji Sisterhood Treasure otkrio je izuzetnu ljepotu sestrinstva.

Answear.LAB, vlastiti brend online trgovine Answear, u novoj limitiranoj kolekciji Sisterhood Treasure otkrio je izuzetnu ljepotu sestrinstva. Ovaj put, brend se fokusira na izražavanje osjećaja povezanosti i podrške među ženama, koji proizlaze ne samo iz obiteljskog srodstva, već i iz prijateljstva i sličnih iskustava.

Simbol sestrinstva je amarilis, cvijet koji reprezentira ženski ponos, odlučnost i ljepotu. Ovo nije prvi put da Answear.LAB naglašava važna pitanja za žene uključujući poznate ličnosti koje su inspiracija za ostale. Nepromjenjive vrijednosti brenda su jednakost, empatija, prihvaćanje raznolikosti i međusobno poštovanje.

Želimo da se žene osjećaju snažno i lijepo noseći Answear.LAB komade, a istovremeno ih potičemo da grade zajedničke odnose temeljene na povjerenju i razumijevanju“, izjavila je Sandra Gašparić, country managerica za Answear u Hrvatskoj i Sloveniji.

Sisterhood Treasure kolekcija nudi svim ženama modnu interpretaciju najnovijih trendova i inspirirajuću viziju snažnog sestrinstva. Od vječne elegancije do modernog romantizma, žene se u ovoj kolekciji odlikuju ne samo upečatljivim stilom, već i snagom koja proizlazi iz osjećaja zajedništva u grupi žena koje podupiru jedna drugu.

Kolekcija predstavlja minimalističke i moderne forme s elementima skandinavskog stila, koji su istovremeno ženstveni i romantični. Bež i siva boja kombinirane su s odvažnom crvenom. Neutralne i bijele nijanse, povezane s dolaskom proljeća, odražavaju raznolikost i dubinu ženstvenosti”, rekla je Sylwia Jaskulska, glavna dizajnerica Answear.LABa.

Estetiku Answear.LAB kolekcije nadopunjuju cvjetni i geometrijski motivi, dok strukture i teksture materijala poput šifona, resa i 3D cvjetova daju strukturu koju je teško ignorirati.

Prvi put u svojoj povijesti, Answear.LAB predstavlja i kolekciju ručno rađenog nakita, a simbolike tri glavna prirodna kamena prikazuju ideju kolekcije. Crni turmalin označava snagu i zaštitu, crveni granat hrabrost i nadu, a gorski kristal jača i stabilizira energiju.

Sisterhood Treasure kolekcija dostupna je ekskluzivno na web-stranici.

Ne propustite

Moda

Fashion&Friends, najpoznatiji multibrand koncept kao i  Fashion Company, vodeća modna kompanija u jugoistočnoj Europi slavi, a kada Fashion Company slavi, slavimo svi!

Trendovi

Nazivaju ga trendom, no tihi luksuz (eng. quiet ili silent luxury) mnogima je životna modna filozofija.

Fashion report

Novom kampanjom Answear želi naglasiti svoje pozicioniranje kao brend koji se usredotočuje na visokokvalitetne proizvode i odabrane premium brendove.

Fashion report

Najljepša FREYWILLE impresionistička cvjetna rapsodija je kolekcija nakita Hommage à Claude Monet.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version