Beauty report

Anti-aging ili njega osjetljive kože?

Anew Sensitive+ Dual Collagen krema za lice koja se bori protiv znakova starenja i vraća osjećaj zategnutosti i elastičnosti, zahvaljujući nagrađivanom Protinolu TM.

Znajući da je osjetljiva koža sve češći izazov za žene širom svijeta, kompanija Avon obogatila je svoju čuvenu Anew liniju s novom Anew Sensitive+ kolekcijom koju čine tri nova proizvoda koja pružaju kompletnu njegu – bore se protiv znakova starenja i pažljivo njeguju osjetljivu kožu.

U okviru istraživanja Anew Sensitive+ kolekcije koje je kompanija Avon radila zajedno s osobama koje imaju osjetljivu kožu, nakon 21 dana testiranja utvrđeno je da proizvodi imaju umirujuće djelovanje i smanjuju crvenilo za samo 72 sata, dok nagrađivani patentirani sastojak ProtinolTM potiče proizvodnju dva tipa kolagena za jedriju i zategnutiju kožu. Istovremeno, pomažu da se umanji vidljivost sitnih linija i bora, i sprječavaju isušivanje, obnavljajući zaštitnu barijeru kože.

Anew Sensitive+ Dual Collagen krema za lice koja se bori protiv znakova starenja i vraća osjećaj zategnutosti i elastičnosti, zahvaljujući nagrađivanom Protinolu TM. Ako se nanosi na kožu lica i vrata, ujutro i navečer, umiruje kožu lica i čini je sve manje osjetljivom sa svakom upotrebom.


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 27. siječnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Gordana Penezić.

Ne propustite

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Zanimljivosti

Dok hladni zimski mjeseci traže "utješne", toplije mirise s drvenim notama, proljeće nas mami s laganijim mirisima koji osvježavaju i osnažuju. 

Beauty report

Iako boravak na suncu ima svoje prednosti, dugotrajna izloženost može imati negativne posljedice na kožu, posebice na licu.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version