Beauty report

Artistry proljetni make-up

Osvoji sjajilo za usne i olovku za oči iz kolekcije Escape to Paradise.
Tvrtka Amway predstavlja dugoočekivanu limitiranu Artistry kolekciju Escape to Paradise inspiriranu sjajnim i očaravajućim bojama Mediterana. Kolekcija se sastoji se od palete Beachfront s nježnim brončanim nijansama koje licu daju poseban sjaj te palete Seascape s jarkim bojama za izražajan izgled. Palete sadrže rumenilo, dvostruko sjajilo za usne te sjenilo i olovku za oči.

Ovog proljeća u modnom svijetu dominirat će svijetli i sjajni tonovi. Nosit će se šarene boje u širokom rasponu od razigranih žutih, proljetnih zelenih, sočnih narančastih, koraljnih crvenih te ljubičastih i pastelnih boja. Nova proljetna kolekcija Artistry spaja trendi boje sezone s prekrasnim bojama Mediterana u dvije palete proizvoda u kojima se može pronaći ponešto za svakoga.



Paleta Beachfront sastoji se od sjenila za oči u nijansama blijedo-ružičaste i zlatno-bež boje te boja lavande i breskve.



Ljubičasta olovka za oči u kombinaciji sa sjenilom svidjet će se svima koji vole naglasiti oči.



Dvostruko sjajilo za usne Tropical Coral te rumenilo Golden Glow daju neodoljiv sjaj obrazima i usnama.



Paleta Seascape sastoji se od sjenila za oči svijetloplave i ljubičaste nijanse te nježne bež i smeđe nijanse.



Kombinacijom sjenila i tirkizne olovke za oči naglašava se prirodan sjaj očiju.



Za blistav sjaj obraza i usana tu su i rumenilo Fresh Radiance te dvostruko sjajilo za usne Pacific Orchid u nijansama ljubičaste i boje lavande.



Cijena svake palete je 466,60 kn. Cijena olovke za oči je 187,64 kn, a cijena dvostrukog sjajila za usne je 345,38 kn. Proizvodi iz kolekcije Escape To Paradise za proljeće 2012., kao i ostali proizvodi tvrtke Amway mogu se nabaviti isključivo putem Amwayevih nositelja posla (ANP).

OSVOJI ARTISTRY MAKE-UP

Amway jednoj čitateljici poklanja dvostrauko sjajilo za usne Tropical Coral i olovku za oči iz proljetne Artistry kolekcije Escape to Paradise.

Ukoliko želite osvojiti ovaj prekrasan make-up, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na igra@mmreza.hr s naslovom ARTISTRY te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Čime je inspirirana proljetna Artistry make-up kolekcija iz Amwaya?

Vaše prijave primamo do 26. veljače 2012., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.
Nagradu je osvojila Marina Huhoja, čestitamo!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Trendovi

Razlog zašto su oksfordice toliko popularne među ljubiteljicama mode leži u njihovoj raznovrsnosti.

Fashion report

Answear.LAB limitiranom kolekcijom "No shame" poručuje da je svako žensko tijelo lijepo i zaslužuje poštovanje.

Fashion report

Jedan od ključnih izazova s kojima se modna industrija suočava je potreba da bude usklađena s potrošačima i njihovim promjenjivim preferencijama.

Fashion report

Ah, ljetne haljine! Jednostavne, ali sofisticirane, lagane, ali impresivne, ženske haljine su pravi simbol ljeta i slobode koju ta sezona donosi.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version