Fashion report

Badići za nove galaksije

Black Milk kolekcija za nepredvidive avanturistice s originalnim ukusom.
Što ne bi bilo lijepo ljeto provesti u nekoj novoj galaksiji, dalekom planetu ili pak se otisnuti na krstarenje svemirskim brodom. Ipak, dok karte za svemirska putovanja mliječnim i drugim putevima ne budu nešto jeftinije, za šetnje po zemaljskim plažama i plivanje u domaćim morima možete odabrati Black Milk kolekciju kupaćih kostima za ljeto 2011. godine.



Kreativno rješenje glavnog i odgovornog dizajnera ovog osebujnog australskog branda – Jamesa Lillisa još jednom poseže u zvjezdane daljine igrajući se s otkačenim printevima kako bi pritom zadovoljio modne fanove osobnog i neuobičajenog ukusa.



Osim uzoraka koji se po materijalima prelijevaju poput zvjezdane prašine, Black Milk je u kolekciju uključio slike nebeskog plavetnila i šetnje po mjesecu.



Za one koji preferiraju ovozemaljske teme u ponudi su badići s poljupcima, sladoledima i plažama. Umjetnici se mogu ogrebati za ilustracije Van Gogha, Dalija, Klimta, Da Vincija ili pak kupaći kostim s crnom mačkom majstora slikarskih plakata Toulousea Lautreca.



Nešto mračniji badići su oni s lubanjama ili pak rengenskim slikama, upravo prikladni za buntovan izgled na plaži. Cijene se kreću se negdje oko 430 dolara za komad.




You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Moj dom

Kuhinja i blagovaonica su bitni dijelovi svakog doma i mjesto gdje se okupljate sa svojim najbližima, obitelji i prijateljima, kako biste uživali u dobroj...

Dizajn

Studio TE mjesto je za vrhunsku frizuru, ali i mjesto na kojem se svakom klijentu pristupa individualno te se garantira privatnost.

Moj dom

Ovogodišnja vizija Božića iz čarobne radionice JS Ateliera uklapa se u viziju bezvremenske sofisticirane elegancije uz dodatak suvremenih elemenata.

Zanimljivosti

Šalice sa simpatičnim likovima Lunarovih mačaka upotpunjene motivacijskim porukama Sandra Slavnića, bit će dostupne za kupnju u odabranim trgovinama, te narudžbu preko Barcaffe web...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version