Fashion report

Bajkerske čizme su jesenski hit

Imali motor ili ne, pripadajuće čizme morate nabaviti.
Što je to zajedničko pravim hard rockericama, bajkericama i stylish curama koje vole pratiti najnovije modne trendove? Točan odgovor je: biker boots, tj. motorističke čizme! Nevjerojatno je kako su se posljednjih nekoliko godina grube, najčešće crne čizme s niskim potpeticama i često zakovicama, uvukle u garderobe trendy cura koje ih bez problema kombiniraju s trapericama, šorcevima, traper mini suknjama, ali i sa ženstvenim cvjetnim haljinicama.

Upravo ova posljednja – kombinacija s cvijećem – već neko vrijeme je totalni hit! Ima nešto čarobno privlačno u naizgled nespojivom kontrastu kože sa zakovicama i lepršavih materijala. Ako se nosi na pravi način, stylish rezultat je zajamčen.



Svi mi katkad imamo dane kada želimo biti totalno badass rocker/chic, a kada je već tako – onda nema ništa bolje nego odjenuti traperice, biker boots, obični T-shirt i možda neki cool prsten s lubanjom (po mogućnosti McQueenov).

Dakle, kako god se odlučite nositi svoje biker boots, male su šanse da ćete pogriješiti, a inspirirati se možete i modelima iz novih jesensko-zimskih kolekcija najpoznatijih svjetskih dizajnerskih etiketa.

Cromoda.com

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Trendovi

Dizajneri teže inovacijama u svojim kolekcijama i na modnim pistama pojavljuje se obuća koju teško možemo zamisliti u svojoj svakodnevici. No, između više od...

Fashion report

U moru različitih opcija, Inuikii čizme su postale sinonim za toplinu, udobnost i bezvremenski šarm.

Gastronomija

Neodoljivi spojevi ukusnih pića i začina.

Gastronomija

Riječ je o sezonskom voću, povrću, začinima i ostalim namirnicama koje trenutno možete naći u dućanu i na placu, stoga napravite već sada popis...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version