Trendovi

Balerinke ne izlaze iz mode

Poklanjamo vam Replay balerinke

Ove praktične i udobne cipelice odavno su pokorile svijet mode, a u njima se mogu vidjeti i najveće svjetske zvijezde, čak i poznata ljubiteljica visokih potpetica Victoria Beckham.

 

One su prilagodljive trendovima, sezonskim uzorcima, bojama i printevima. No, ono što ih najviše razlikuje od ostale obuće i zbog čega su predmet želja mladih, srednjih i starijih generacija je to da se mogu nositi uz svu vrstu odjeće. Od traperica i kapri hlača preko različitih krojeva suknji i ljetnih haljina. Isto tako, balerinke mogu jednako dobro poslužiti i uz večernju toaletu, posebice ako posjeduju zanimljivu kopču ili neki drugi ukras. Osim toga ‘nosive’ su i u različitim prilikama – idealne za šetnju i ples, te praktične za dnevnih i večernjih izlazaka.

Zahvaljujući svom obliku, balerinke svakoj ženi daju dozu elegancije, a njihova tajna se krije u prednjem plićem dijelu zbog kojeg noge izgledaju duže i finije.

 

Vesele boje i fluorescentni detalji ove su sezone dodatak kojeg morate imati, a balerinke u tim bojama dobitna su kombinacija! Replay u aktualnoj kolekciji za proljeće/ljeto svim ljubiteljima ovog bezvremenskog branda donosi modele cipela kojima jednostavno nećete moći odoljeti. Trendi espadrile i tenisice, cipele na punu i tanku petu, savršeno će se uklopiti u sve odjevne kombinacije bilo da se radi o dnevnom ili večernjem outfitu. Dođite u najbliži Replay store i pogledate kakva su sve iznenađenja dizajneri iz Replaya spremili za plažu, ljetne šetnice i večernje izlaske.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Savjeti stručnjaka

Jedna prosječna četkica za zube može sadržavati preko 10 milijuna bakterija.

Savjeti i preporuke

Dobra je vijest da ne morate ići na tretmane kako bi dobili masažu lica jer ju možete napraviti i sami, a masaža lica je...

Darivanje

Sjećate se Novih fosila i hita „Žuljaju me cipele, a ja moram ići na ples…“?

Život u dvoje

Najgore što se može napraviti je pokušati prerano postati prijatelj, dajte si vremena

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version