Knjige i glazba

Balkanski anđeo na engleskom

Stiže album na engleskom jeziku Toše Proeskog.
Na rođendan prerano preminule zvijezde Toše Proeskog 25. siječnja izlazi njegov prvi, a nažalost i zadnji album na engleskom jeziku.

Promocija albuma naziva „The hardest Thing“ bit će 25. siječnja u Skopju, 26. u Beogradu i 27. u Zagrebu u multiplexu Cinestar u Branimir centru.

– Na hrvatskoj premijeri očekujemo mnoge poznate uzvanike, dok će šira javnost film moći pogledati u kinima od 12. veljače. Ulaznice za kino će se također dijeliti fanovima koji kupe album u DM-ovim prodavaonicama, rekla je Ružica Popović iz Izdavačke kuće Hit records.

Nepoznati prizori iz Tošinog života na filmu

Album je većinom nastajao u Londonu dok su se neke pjesme stvorile i na toploj Jamajci gdje je Toše provodio vrijeme s etabliranim producentom Andyem Wrightom, koji radi s Davidom Bowiejem, Annie Lenox, grupom Simply Red. Wright je producirao i Tošin album.

Osim albuma u Tošinoj glazbi i osobnosti moći ćete uživati i u kinima. Naime, dokumentarni film „Toše Proeski: The hardest Thing“ na veliki ekran će doći 12. veljače. Na njemu će biti dosad neobjavljeni materijali života i karijere sada već balkanske pjevačke legende.



Najveći Tošini fanovi u šest država regije glasali su za omot koji će krasiti engleski album. Nakon deset dana odluka je pala na tamnoplavu fotografiju Toše i zvijezda.

Duet s bratićem Kristijanom

Na albumu se nalazi devet pjesama. Jedna od njih je Tošin duet s bratićem Kristijanom. Do sada su s albuma puštene dvije pjesme, “The Hardest Thing” i “Aria” koju je Toše otpjevao s Giannom Nannini.

Prava za izdavanje i reizdavanje svih albuma Toše nedavno je dobila njegova obitelj, a sav prihod od prodaje ovog djela ide također njegovim najbližima.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Dobar posao

Trebamo se zapitati, zašto je Einstein gotovo svakodnevno svirao violinu, zašto kirurzi tijekom operacija slušaju Mozarta, zašto je Papa Benedict svirao Bacha na klaviru,...

Duh i tijelo

Korisni savjeti kako preživjeti napete dane.

Zanimljivosti

Novi singl poznate glumice, pjevačice i favoritkinje showa "Ples sa zvijezdama".

Zanimljivosti

TP Vision predstavlja nove verzije svojih Philips Fidelio premium ANC slušalica za postavljanje preko uha i vrhunske TWS bežične ANC slušalice lansiranjem novog modela...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version