Fashion report

Baloneri, baloneri!

Baloneri su neizostavan dio proljetne garderobe.
Osim što će vas grijati i u proljeće, baš kao što su vas grijali u jesen i osim što je idealan za baš svaku prigodu, s balonerom ćete uvijek izgledati ultramoderno. Klasičan baloner možete nositi godinama i zato je preporučljivo birati upravo takav.

Baloneri se mogu usporediti s malom crnom haljinom Coco Chanel, jer su vječni i bezvremenski. Naime, najpoznatiji baloner, davne 1914.g. dizajnirao je Thomas Burberry.

Ako imate u ormaru baloner star 10, 15 ili vise godina, bio da je crni ili bež, dužine do koljena ii pola listova, nosite ga, jer s tim odjevnim predmetom jednostavno ne možete biti ”demode”. Naime, i u starom baloneru izgledat ćete profinjeno i šarmantno.

Baloner uz sve vrste obuće

Pristaju doista uz sve, tako da si smijete dopustiti nešto dublji izlet u vaš džep. Kombinirajte ga uz čizme, šalove pepita uzorka, tenisice, balerinke, pa i japanke.

Savršeno pristaju uz muške cipele na vezanje. Savršeno pristaju i cipele na petu. Nećete pogriješiti ni s casual trapericama, kao i s trenirkama. Baloneri podnose apsolutno sve kombinacije.

No, kupujete li novi, a podložni ste trendovima, možete se odlučiti za neku od boja koje obilježavaju aktualnu sezonu. Što se izbora materijala tiče, baloner može biti – uobičajeno – od balon-svile ili impregniranog platna, mat ili sjajni, normalni ili tričetvrt rukavi. Baloner s podstavom možete nositi do zime,

„A-kroj“ i puni krug, balon rukavi, zlatni gumbi, dvoredno kopčanje, bit će dovoljni da čak i na večer zablistate. U njima se osjećamo ženstveno i ugodno. Jednostavno, obožavamo ih!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Fashion report

Dizajner Zoran Mrvoš sa svojom novom kolekcijom nije kreirao iluzornu bajku, već stvorio dizajnersku priču koja odražava stvarnost, a koja priča o stvarnim ženama...

Zanimljivosti

Zahvaljujući inovativnom partnerstvu između održivog modnog brenda Krie Designa i projekta Provir, ribarske mreže postale su naš saveznik u borbi protiv zagađenja mora i...

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Darivanje

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version