Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Beach party budućnosti na Braču uz najbolji hrvatski DJ dvojac Vanillaz

Ljetni mjeseci idealni su za opuštanje na najljepšim domaćim plažama, uživanje u omiljenim ljetnim koktelima, odlaske na glazbene festivale i zabave u beach barovima uz bajkoviti zalazak sunca.

Ljetni mjeseci idealni su za opuštanje na najljepšim domaćim plažama, uživanje u omiljenim ljetnim koktelima, odlaske na glazbene festivale i zabave u beach barovima uz bajkoviti zalazak sunca. Budući da sezona vrvi od brojnih događaja koji privlače strane i domaće turiste, klupska scena nudi nova i nezaboravna iskustva. Jedno od takvih je i Future Triends: Where Music Meets Web 3, koji će se održati 4. kolovoza u mjestu Milna na otoku Braču.

Koncept je osmišljen u partnerstvu s najpoznatijim hrvatskim DJ dvojcem Vanillaz, svježe pristiglim s turneje u Vijetnamu, koji će rasplesati posjetitelje uz zalazak sunca u Olife beach clubNudeći večer elektroničke glazbe, umjetnosti i eskapizma na otoku Braču, Future Triends odvodi opušteni dalmatinski način života u budućnost.

Tijekom večeri, posjetitelji će imati jedinstvenu priliku uživati u plesnom podiju hibridne realnosti uz bazen, te će glazbu moći doživjeti s virtualnim headsetom koji će ih transportirati u novi iskustveni svijet. Glazbeni program započet će u 18 sati na plaži, a zatim se zabava seli uz bazen i DJ gosta iznenađenja. Nakon toga, pult će preuzeti DJ dvojac Vanillaz koji će atmosferu zagrijati do vrenja, kao što su se uvjerili svi prošlogodišnji posjetitelji njihovih Vanguard Session Rooftop događaja.

“ Bez obzira želite li nam se pridružiti u razgovoru o novom svijetu Web3 i umjetnosti već od popodneva ili se doći zabaviti uz elektroničku glazbu, naša namjera s Future Triends je spojiti ova dva svijeta te smo uzbuđeni što imamo priliku to ostvariti upravo u prelijepoj Milni”” – rekao je Matthew Hairsnape, direktor Trienda.

“ Jako smo uzbuđeni surađivati s Triendom na ovom projektu. Ekipu iz Trienda upoznali smo prošle godine i odmah smo se zaljubili u njihovu ideju razvoja nove generacije iskustava. Svijet glazbe se mijenja, tehnologija predstavlja budućnost te glazbene događaje vodi na sljedeću iskustvenu razinu” – dodali su Vanillaz.

Događaj je organiziran u partnerstvu s novom aplikacijom Triend, prozvanom ‘anti Tripadvisor’, čiji osnivači pozivaju da se u 18 sati pridružite otvorenom druženju i istraživanju Web3 kroz networking kako bi predstavili svoj projekt. Istovremeno, svi zainteresirani će moći razgledati izložbu moderne umjetnosti koju će postaviti Endemic, prva društvena mreža fokusirana na NFT tržište s bazom u Splitu. Ovaj dio događaja je besplatan, ali potrebno je osigurati mjesto putem Entria. Dio će se odvijati na online metaverse afterparty platformi za fanove Vanillaza, što će omogućiti Rove Metaverse. Tim putem, publika širom svijeta će se moći pridružiti kako bi upoznali dvojac i virtualno prisustvovali događaju. Cijena ulaznica je 100 kn u pretprodaji, 250 kn u paketu s uključenim privatnim transferom brodom, a 150 kn na dan događaja. Ulaznice su dostupne na web shopu Entrio.

Foto: Vanillaz/Olife

Više

Putovanja

Na dvadesetak kilometara od Milne nalazi se pustinja Blaca, jedan je od najljepših spomenika životu na otocima u cijeloj Dalmaciji koji rado posjećuju i...

Putovanja

Turistički djelatnici u Bolu trenutno postižu oko 50% prošlogodišnjeg turističkog prometa.

Putovanja

Brač je otok kamena, maslina i vrhunskog maslinovog ulja, atraktivnih plaža, prekrasne prirode i opuštenog životnog stila, a Supetar njegovo prvo mjesto krenete li...

Video box 2

Kako bi naglasila zajedništvo, podršku i važnost lokalnih stanovnika, u čiji je DNK upisan turizam, TZ ih je okupila kako bi poslali svojim gostima,...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.