Beauty report

Beauty & Lifestyle Show dovodi Felicity Davis

Svjetski poznata stilistica kose hrvatskim će frizerima prezentirati nove trendove.
Članica Kevin Murphy tima, svjetski poznate kompanije koja se bavi njegom i stylingom kose, Felicity Davis će 25. rujna 2011. u sklopu zagrebačkog Beauty & Lifestyle Showa hrvatskoj publici prikazati najnovije trendove i razmišljanja iz svijeta njege i stylinga kose.



“Dolazim u Hrvatsku, zemlju bogate tradicije kad je njega kose u pitanju. Poznat mi je rad Vaših stručnjaka iz tog područja, i sigurna sam da ćemo zajedno otkrivati i stvarati nove ideje i trendove“, izjavila je Felicity Davis prilikom najave njezinog dolaska u Hrvatsku.

Ljepota, zdravlje i sport u Areni Zagreb

Felicity Davis glavna je i odgovorna osoba u Kevin Murphy timu za edukaciju na području Europe i Australije. Njezina je velika zasluga lansiranje i implementacija Kevin Murphy brenda u Sjevernoj Americi. Priznata je stručnjakinja koja je svoje umijeće i znanje nebrojeno puta pokazala na brojnim svjetskim modnim revijama, editorijalima i drugim važnim događanjima iz svijeta mode. Godinama je bila sastavni dio MTV International Models tima.



Najveća regionalna manifestacija ljepote, zdravlja i sporta održat će se u zagrebačkoj Areni 24. i 25. rujna 2011. Zagrebačka će ljepotica i ove godine ugostiti vodeće svjetske i domaće izlagače iz područja ljepote, zdravlja, sporta i lifestyla.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Beauty report

Revitalizirajte kosu u tren oka maskama iz kućne radinosti.

Beauty report

Poznat po savršenom mirisu i prirodnim sastojcima svakog proizvoda, L'Occitane nam je ovog proljeća donio novitete za kosu kao krunu svakog lica!

Savjeti i preporuke

Kakvu god dužinu ili oblik kose imali, važno je da se trudite održati ju zdravom, a frizeri smatraju da je na tom putu važno...

Savjeti i preporuke

Kada je riječ o ljepoti kose, tijela i kože, L'Erbolario nudi širok spektar proizvoda koji će vam pomoći da postignete besprijekoran izgled.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version