Beauty report

Becutanova snježna čarolija još jednom je začarala Ledeni park na Tomislavcu

Advent je već tradicionalno rezerviran za Becutanovu čaroliju i druženje s najmlađima.

Advent je već tradicionalno rezerviran za Becutanovu čaroliju i druženje s najmlađima. Tako su mali Bekutančići i ove subote uživali u poznatom društvu Marijane Batinić i Luke Nižetića i zajedno se smijali, igrali, pjevali božićne pjesme, uživali u predstavama, ali i klizanju u čarobnom ambijentu Ledenog parka Tomislavac….

Već tradicionalno Becutanovo druženje s klincima i njihovim roditeljima održalo se ove subote na jednoj od  najljepših adventskih lokacija u Ledenom parku na zagrebačkom Tomislavcu. Zanimljiv i interaktivni program pod nazivom „Becutanova snježna čarolija“  trajao je punih pet sati kojeg su vodili Marijana Batinić i Luka Nižetić, te zajedno s mališanima jednako uživali u brojnim aktivnostima koje je za njih i ove godine priredio Becutan.

„U Becutanovoj snježnoj čaroliji bez ikakve sumnje uživaju sve generacije, a ne samo najmanji“  – rekla je Marijana Batinić koja je u društvu Bekutančića uživala u zabavnim i edukacijskim predstavama „Snjegovićeva odluka“ i „Potraga za pahuljicama“, ali i u brojnim kreativnim radionicama u kojima su mališani imali priliku izrađivati vesele snjegoviće, ali i otkriti svoje skrivene želje.

Snježnu čaroliju Becutana dodatno je začarao i Luka Nižetić koji je sve prisutne iznenadio mini koncertom, a bez ikakve sumnje božićne pjesme u jedan glas pjevali su svi koji su se u tom trenutku našli na sunčanom Tomislavcu.

„Ovo je definitivno jedan od najbolje provedenih vikenada u prosincu i to u najljepšem društvu – onih najmanjih i najiskrenijih“ – izjavio je Luka koji je zajedno s Marijanom uživao i u klizanju s brojnim Bekutančićima na Ledenom parku.

Kultni brend kojem vjeruju generacije

Tako je Becutan i ovih blagdana onim najmanjima priuštio emotivan “miris djetinjstva” i još jednom potvrdio koliko je čvrsto povezan sa zajednicom koja ga vjerno prati više od 40 godina. Becutanovi kvalitetni i raznoliki proizvodi prvi su izbor brojnih roditelja kada je riječ o njezi nježne dječje kože.

Prepoznatljiva ambalaža, divni mirisi, nježne teksture proizvoda koje njeguju i štite dječju kožu čine Becutan obiteljskim brandom koja se koristi generacijama.

Sigurnost, briga, zajednički trenuci nježnosti roditelja i djece, duga tradicija brenda i vrhunska kvaliteta samo su neke od karakteristika koje asociraju na već poznati Becutanov miris djetinjstva.

[box style=”0″]

Dva bogata paketa Becutanovih proizvoda čekaju 2 čitateljice.

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #becutan
  • Pratite naše društvene mreže, podijelite objavu, tagirajte frendice
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 27. prosinca, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnice:

Lidija S. Lidach
Anita Dokoza

[/box]

Ne propustite

Beauty report

Becutan linija proizvoda namijenjena je njezi bebine i dječje kože, prepoznatljiva i sa izgrađenim identitetom na hrvatskom tržištu.

Savjeti i preporuke

Becutan Sensitive linija za osjetljivu kožu namijenjena je njezi i zaštiti iznimno osjetljive bebine i dječje kože.

Savjeti i preporuke

Becutan linija proizvoda namijenjena je njezi bebine i dječje kože, prepoznatljiva i sa izgrađenim identitetom na hrvatskom tržištu.

Događanja

I ove godine se održala tradicionalna ‘Becutanova radionica za mame i tate’ u kojoj se pričalo o izazovima roditeljstva uz pravilnu njegu kože od...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version