Dobar posao

Bellevue i Vitality Hotel Punta nominirani za najbolju spa i wellness ponudu na svijetu

Nagrada Global Wellness Travel Awards dodjeljuje se svake godine u više različitih kategorija, a lošinjski hoteli su nominirani u kategoriji za spa i wellness ponude svih svjetskih hotela.

Nominacija za nagradu Global Wellness Travel Awards za 2015. godinu novo je veliko međunarodno priznanje za lošinjske hotele Bellevue i Vitality Hotel Punta, grupacije Lošinj Hotels & Villas, koji su ujedno i jedini hoteli iz Hrvatske koji su ušli u finale ovog prestižnog izbora. Nagrada Global Wellness Travel Awards dodjeljuje se svake godine u više različitih kategorija, a lošinjski hoteli su nominirani u kategoriji za spa i wellness ponude svih svjetskih hotela.

Finaliste ovog prestižnog svjetskog natječaja birao je panel stručnjaka iz različitih područja spa i wellness industrije na temelju kvalitete usluge. U razdoblju od  13. kolovoza do 30. rujna ove godine korisnici imaju priliku izabrati najbolji hotel među najboljima kada je riječ o spa i wellnes usluzi.

Hotel Bellevue, prvi lošinjski hotel s 5*, nominiran je u jednoj kategoriji – za najbolji novi spa i wellness sadržaj, dok je Vitality Hotel Punta nominiran u dvije kategorije – za financijski najdostupniji, odnosno najpristupačniji, wellness te za ekološki najodrživiji i najprihvatljiviji wellness.

„Nominacija hotela Bellevue i Vitality Hotela Punta kao jedinih hotela iz Hrvatske je rezultat zajedničkog truda, rada i ulaganja svih zaposlenika kako bi se naši hoteli pozicionirali uz bok najboljih i najkvalitetnijih hotela u cijelom svijetu. Ovakva međunarodna priznanja su velik poticaj da nastavimo s kontinuiranim unaprjeđenjem usluge i ponude, kako grupacije Lošinj Hotels & Villas, tako i cjelokupne grupe Jadranka.“ istaknuo je Goran Filipović, član Uprave Jadranke d.d.

Hotel Bellevue uvala Čikat

Inače, nagradu Global Wellness Travel Awards dodjeljuje tvrtka Spafinder Wellness, najveća svjetska marketinško-medijska tvrtka koja se bavi spa i wellness industrijom već više od 30 godina. Radi se o tvrtki koja je proglašena najboljom za pronalazak spa i wellness putovanja od strane uglednih svjetskih medija kao što su New York Times, Forbes ili USA Today.

Nagrade Global Wellness Travel Awards tvrtka dodjeljuje u čak 20 kategorija, a natječu se wellnessi, hoteli i resorti iz čak 53 zemlje, njih čak 504 iz 273 svjetske destinacije, zbog čega je ovaj uspjeh hrvatskih hotela još i veći. Pobjednici se biraju na način da se zbroje glasovi čak 33 ponajveća svjetska stručnjaka za spa i wellness industriju zajedno s glasovima korisnika odnosno potrošača.

 

Ne propustite

Kultura

Operna večer pod zvijezdama u lošinjskoj uvali Čikat dodatno je upotpunjena gala večerom.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version