Savjeti stručnjaka

Besplatni ginekološki pregledi

Napravite papa test u Petrovoj bolnici
Tijekom ovog tjedna pozivamo sve žene da se naruče na besplatne ginekološke preglede i Papa testove u Klinici za ženske bolesti KBC-a Zagreb, Petrova 13. Narudžbe se primaju na telefon 01/ 4604 631. Pregledi će se održavati od 25. do 29. siječnja i to u sklopu Europskog tjedna prevencije raka vrata maternice.

U sklopu Europskog tjedna prevencije raka vrata maternice koji se obilježava od 24. do 30. siječnja, tvrtke dm – drogerie markt, GlaxoSmithKline, udruga Nacionalni odbor za promicanje prevencije raka vrata maternice, hrvatskog člana Europske udruge za prevenciju raka vrata maternice (ECCA – Europena Cervical Cancer Prvention) te Jadran Galenski Laboratorij pokrenuli su i ove godine vrijedan projekt "Posveti se sebi“.

Cilj projekta je uvođenje organiziranih specijalističkih ginekoloških pregleda u bolnice kao ključnog koraka u prevenciji raka vrata maternice od kojeg u Hrvatskoj godišnje oboli preko 400 žena, a zbog neredovitih pregleda više od 200 žena ne uspije na vrijeme izbjeći ili pobijediti ovu smrtonosnu bolest.

www.ordinacija.hr

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Savjeti stručnjaka

Cervikalni bris, koji se često naziva papa test, je test osmišljen kako bi se otkrilo postoji li kod osobe veći rizik od razvoja raka...

Događanja

U skladu sa sloganom Ruka za sve vaše početke, najveći lanac dječje opreme, odjeće i obuće odlučio je pružiti ruku ohrabrenja i podrške onima...

Savjeti stručnjaka

U Hrvatskoj od raka vrata maternice skoro svakog dana oboli jedna žena, a svaki 3. dan jedna žena umire.

Istaknuto

Rak vrata maternice se pojavljuje kod mladih žena već od 20-te godine života. U Hrvatskoj svaki treći dan umre jedna žena od ove bolesti.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version