Kućni ljubimci

Besplatno savjetovanje – zaštita od krpelja i buha

Saznajte kako na najbolji način pomoći vašim ljubimcima u borbi protiv ovih pravih malih napasnika

Dolaskom toplijeg vremena svjedoci smo buđenja prirode, ali i nekih ne tako željenih stanovnika kao što su krpelji. Krpelji i buhe osim što iritiraju vaše dlakave prijatelje mogu biti itekako opasni. Zato ovu subotu, 25.4. od 10 do 12 sati posjetite Zagrebački životinjski kutak (Vlaška 105). Saznajte kako na najbolji način pomoći vašim ljubimcima u borbi protiv ovih pravih malih napasnika. Veterinar će spremno dijeliti savjete i odgovarati na vaša pitanja, a posjetitelji Kutka i njihovi ljubimci bit će nagrađeni poklon paketićima.

Besplatno savjetovanje za vlasnike kućnih ljubimaca na temu zaštita od krpelja i buha organiziraju Životinjski kutak i FRONTLINE (MERIAL).

Ovo besplatno savjetovanje o pravilnoj zaštiti od buha i krpelja je posljednja u nizu aktivnosti Životinjskog kutka, koji je od svojeg osnutka postao omiljeno mjesto brojnih građana i njihovih kućnih ljubimaca.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Savjeti stručnjaka

Lajmska borelioza i krpeljni meningoencefalitis bolesti su koje prenosi krpelj, a mogu vam itekako zakomplicirati život

Savjeti stručnjaka

Krpelji, ti sitni nametnici prava su muka jer prenose nekoliko bolesti, a u Hrvatskoj je najčešće riječ o boreliozi i krpeljnom meningoencefalitisu.

Kućni ljubimci

Iako nam često djeluje da ćemo iskočiti iz kože od vrućine, nažalost, našim četveronožnim, krznenim prijateljima je još toplije!

Dobar posao

Dugogodišnje iskustvo s domaćim i međunarodnim tvrtkama, iskoristila je za brušenje svojih komunikacijskih i organizacijskih vještina.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version