Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Putovanja

Bijeg od rutine i čokolada!

Čokolada hrani i obnavlja kožu, poboljšava njezinu elastičnost i zategnutost.

Mnogo je razloga zbog kojih Terme Olimia privlače hedoniste, no titula najboljeg wellness centra u Sloveniji, koju godinama ponosno nosi Wellness Orhidelia, definitivno je najbolji mamac za buđenje strasti i bijeg od rutine.

Ovaj ljubavni recept ima tri sastojka: cjelodnevno opuštanje u wellnessu inspiriranom crnom orhidejom, oblog u parnoj sauni i jedinstvenu masažu Amala za parove. Kod ove masaže terapeuti masiraju čitavo tijelo, a posebna pozornost posvećuje se stopalima, dlanovima i licu. Teško je odoljeti ovakvom scenariju, zar ne?!

Sauna i ležanje u oblaku

Podvodna glazba, svjetlosna špilja u kojoj sa stropa pada vodeni tuš nalik na topli tropski pljusak, predivna arhitektura bazena…, a poseban, ljubičasti dekor, dodatno je tu da uravnoteži um i emocije. Već i sam boravak u Wellnessu Orhidelia ima terapeutski učinak. Ležaje u oblaku, posebnoj sobi s vodenim krevetima i pomno kreirani programi u tematskim saunama, tu su da vas potpuno opuste. Tažite li dodatnu motivaciju, možda biste trebali znati da se u 50 minuta boravka u saunama potroši od 900 do čak 2400 kalorija.

Čokoladni oblozi

Učinak čokolade na kožu je fantastičan! Čokolada hrani i obnavlja kožu, poboljšava njezinu elastičnost i zategnutost. Čokoladni oblozi, kojima se možete prepustiti tijekom 40-minutnog rituala u Wellnessu Orhidelia, imat će i antiaging učinak. Još kad znamo da je čokolada snažan afrodizijak, jedno je sigurno – ljubav ovdje neće biti na kušnji.

Više o ostalim ponudama i doživljajima Terma Olimia saznajte OVDJE.

Ne propustite

Gastronomija

Čokoladna torta bez brašna nastaje brzo i nestaje još brže.

Gastronomija

Mikado riža je za mnoge i dan danas, puno više od čokolade s police.

She Book Club

Willy Wonka od malih je nogu sanjao da će izrađivati čokoladu i dijeliti je sa svijetom.

Zanimljivosti

Svjetski dan čokolade službeno se obilježava na današnji dan, 7. srpnja jer se vjeruje da je 7. srpnja 1550. godine kakao stigao u Europu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.