Gastronomija

BIO proizvodi sve popularniji

Spar Hrvatska i Ana Jelušić predstavili Natur*pur proizvode

Spar Hrvatska je nedavno predstavio liniju SPAR Natur*pur, namijenjenu svima koji traže visokovrijedne namirnice kontroliranog podrijetla. Novosti u Natur*pur asortimanu su svježi proizvodi kao što su pekarski i mliječni, te smrznuti mesni artikli. Svi proizvodi se mogu pronaći ekskluzivno u SPAR i INTERSPAR trgovinama i odgovaraju najvišim europskim standardima za BIO proizvode.

Za zaštitno lice promotivne kampanje ‘Okus čiste prirode’ izabrana je Ana Jelušić koja i sama polaže puno pažnje prilikom odabira i kvalitete namirnica. ‘Kada sam bila mala moja baka mi je uvijek pripremala svježe pečeni kruh. Natur*pur proizvodi su najbliže tom pravom okusu čiste prirode i onog domaćeg.’, istaknula je Ana Jelušić.

SPAR Hrvatska u svojem asortimanu sada ima preko 350 bio artikala, a broj bio proizvoda se i dalje povećava. Svi SPAR Natur*pur proizvodi podliježu najjačim kontrolama, ne sadrže genetski manipulirane sastojke i pesticide te pojačivače okusa i konzervanse. Proizvodi nose europsku oznaku BIO – zeleni list sa zvjezdicama, BIO oznaku austrijskog kontrolnog centra AMA, oznaku ‘gen-frei‘ što znači da ne sadrže genetski manipulirane sastojke te je na proizvodima navedeno ime proizvođača koji svojim imenom garantira kvalitetu i organski uzgoj.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Putovanja

Pašman je smješten u zadarskom arhipelagu, a odlikuju ga izuzetne prirodne ljepote koje se protežu duž njegovih 70-tak kilometara obale.

Brinimo jedna o drugoj

Akne, suha koža i kosa, lomljivi nokti pa čak i stanja poput ekcema, dijelom su rezultat genetike, a dijelom neadekvatne prehrane.

Seks

Vrtoglavo visokim potpeticama do boljeg orgazma.

Savjeti stručnjaka

Kompulzivno prejedanje je težak, potencijalno životno ugrožavajući, ali i izlječiv poremećaj prehrane.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version