Birajte donje rublje prema obliku tijela

Donje rublje svakoj je ženi važan dio garderobe baš kao i svaki drugi odjevni predmet. Kod kupovine donjeg rublja važno je odabrati lijepe i udobne modele, ali i one koji odgovaraju vašem obliku tijela. Komadi koje nosite ispod odjeće, oni u kojima spavate ili pak želite pokazati svojoj boljoj polovici u spavaćoj sobi, obavezno moraju biti u vašoj veličini.

Na tržištu postoji velik izbor donjeg rublja namijenjenog svakoj građi tijela. Ovisno o prigodi u kojoj ga nosite, odaberite model koji će naglasiti sve prednosti, a sakriti nedostatke na vašoj figuri.

Atletska građa

Visokim i vitkim ženama pristaju klasični modeli grudnjaka, gaćica, ali i halteri koji naglašavaju duge noge.

Bokserice su stvorene za lijepo oblikovanu stražnjicu, a žena koja ima lijep ravan trbuh može ih nositi bez ičega ili s topom bez naramenica.

Dječačka građa

Mršavim i visokim djevojkama dobro stoje babydoll spavaćice. Push-up grudnjak vizualno povećava male grudi, dok gaćice od nabranog materijala daju dojam veće stražnjice.

Žele li izgledati više, niske i sitne djevojke mogu nositi bodi ili kombine s prorezom kod noge, ali moraju pripaziti da spavaćica ili kombine nisu predugi.

Oblik kruške

Žene koje imaju oblik tijela poput kruške imaju jače izražen donji dio tijela u odnosu na gornji. Hipsterice i donje rublje visoko rezano na bokovima izdužuju noge i cijelu figuru.

Jači bokovi i veća stražnjica mogu se prikriti rubljem načinjenim od lepršavih i dužih materijala poput tunika, kombinea i negližea ili seksi čipkastim hipstericama i boksericama.

Oblik jabuke

Velike grudi i jače naglašen gornji dio tijela u odnosu na donji imaju žene oblika tijela jabuke.

Korzet je idealan predmet koji prikriva naglašen trbuščić i naglašava velike grudi. Visoko rezane gaćice prikrivaju trbuh, a ovom tipu tijela pristaju u kombinaciji s grudnjakom koji podiže grudi.