Gastronomija

Blagdanske tortice za slađi Božić s najdražima!

Kako bi praznični dani bili još ljepši, podijelite s najdražima Ledo Blagdanske tortice i neka ovo bude najslađi Božić pred nama!

Posebna edicija Ledo Blagdanskih tortica odličan je izbor u blagdanskim danima kad svake minute očekujemo drage goste na vratima ili kada vam ponestane inspiracije za pripremu slastica. Unesite blagdanski duh u svoje domove uz Ledo blagdanske tortice.

Ove ukusne Blagdanske tortice dolaze u multipack kutijici, a svako pakiranje krije četiri sladoledne tortice okusa čokolade obogaćene preljevom od naranče i hrskavom mliječnom čokoladom.

Osim što ćete uživati u odličnim i atraktivnim proizvodima, moći ćete i svoje božićno drvce ukrasiti lijepim ukrasima, te tako u svoj dom unijeti i veseli Ledo blagdanski duh.

Vrijeme koje je pred nama zna biti poprilično užurbano, no to nije razlog da ne stanemo na trenutak i uživamo u slasticama.

Osvoji Ledo plišanca!

 

 

Kako bi praznični dani bili još ljepši, podijelite s najdražima Ledo Blagdanske tortice i neka ovo bude najslađi Božić pred nama!

[box style=”0″]

OSVOJI SVOJU TORTICU!

Ledo daruje slatki paket Blagdanskih tortica i neodoljivu plišanu igračku Ledo Medo kojoj će se razveseliti najmlađi!

  • pošalji mail s kontakt podacima, ime i prezime, adresu, mail i kontakt mobitel na mmreza@mms.hr
  • stavi naslov LEDO MEDO

Prijave primamo do 15. prosinca, točno u podne!

Dobitnica Jelena Matošević

[/box]

Ne propustite

Gastronomija

Danas, u povodu Svjetskog dana hrane, Ledo je u zagrebačkom studiju Enzita, u sklopu kulinarske radionice, predstavio nove proizvode kojima dodatno obogaćuje svoj asortiman...

Gastronomija

Neka vas slatka simfonija Svjetskog dana sladoleda inspirira da se oslobodite rutine i prihvatite čisto zadovoljstvo uživanja u kremastom okusu užitka.

Zanimljivosti

Macho, miljenik mlađih generacija, stigao je s novim okusima koji dodatno ističu ono što ovaj sladoled čini tako posebnim - fantastičnu hrskavo-meku kombinaciju.

Gastronomija

Novi proizvodi iz bogatog Ledo asortimana smrznute hrane stižu u pravi tren te donose osvježenje svim ljubiteljima ribe i povrća, baš onako kako su...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version