Trendovi

Body by Victoria

Victoria's Secret predstavlja novu kolekciju grudnjaka i novi miris.
Supermodeli Candice Swanepoel, Lais Ribeiro i Bregje Heinen predstavljaju kampanju za novu kolekciju grudnjaka i miris Body by Victoria. Nova kolekcija Victoria's Secret uključuje nekoliko modela čipkastih grudnjaka u jarkim bojama kao što su crvena, žuta, neonsko ružičasta te modela s točkicama i cvjetnim uzorcima.




Novi Body by Victoria miris kreiran je kako bi savršeno odgovarao seksi koži, senzualan je i sofisticiran. Ovaj svjež miris inspiriran je senzualnim osjećajem donjeg rublja na goloj koži, a sadrži note lopoča, mandarine, breskve, cvijeta naranče, magnolije i mošusa.



Osim parfema, nova kolekcija sadrži i Love My Body dnevnu njegu za tijelo koja uključuje losion, kremu, ulje i vodicu za tijelo te gel za tuširanje. Senzualni proizvodi sadrže sastojke kao što su kokos, Monoi ulje i voće bogato antioksidansima.

" alt="">

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Drama Queen

Na kraju priče, nigdje, nikad i ništa nije izazivalo toliko mržnje koliko pojava ženske bradavice koja se nazire tu ili tamo.

Gastronomija

Ako ste ljubitelj biljne prehrane, a načela veganstva imate u malom prstu, sljedeći recept oduševit će sva vaša čula.

Seks i osjećaji

Brojna su istraživanja pokušala doznati koje su najdublje seksualne želje muškaraca, a koje oni ne otkrivaju baš rado svojim partnericama.

Događanja

One su pionirke svoga doba. One su inspiracija ženama diljem svijeta.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version