Savjeti i preporuke

Boja kose za mlađi izgled

Tople nijanse za svjež, blistav i ženstven look.
Mladolikom izgledu pomaže njega kože, prehrana, stanje duha, sjaj u oku, ali i izbor frizure te boje za kosu. Nijansu je potrebno odabrati u skladu s godinama i tenom lica.

Za početak je bitno ne ići u ekstreme, ako niste u cvijetu mladosti, izrazito crvene ili pak narančaste i plave nijanse nisu pravi odabir jer se nikako neće slagati s vašom kožom. Čak utoliko da je bojanje u sivu (platinastu) bolji odabir.



Oprezno i s crnom bojom kose, naime, zbog prevelikog kontrasta s tenom i blijedilom lica, bore će biti vidljivije, dok ćete s izrazito svjetlom nijansom izgledati pomalo isprano i ne toliko u skladu s godinama.

Što je onda najbolje rješenje? Naime, ako želite izgledati mlađe najpametnije je odabrati nekoliko nijansi svjetliju nijansu od vaše prirodne boje kose, a da pritom naravno, već prije spomenuto, ne idete u ekstreme.



Ako ste prirodna plavuša, s vremenom možete sijede zamijeniti bojom meda ili pak zlaćanom – to će izgledu dati toplinu i ženstvenost. Smeđokosima je prikladna boja čokolade, a ženama s crvenom kosom – kestenjasta. Tople nijanse čine da osoba izgleda nježnije, mlađe, svježije i sjajno.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Beauty report

Poznat po savršenom mirisu i prirodnim sastojcima svakog proizvoda, L'Occitane nam je ovog proljeća donio novitete za kosu kao krunu svakog lica!

Darivanje

Kakvu god dužinu ili oblik kose imali, važno je da se trudite održati ju zdravom, a frizeri smatraju da je na tom putu važno...

Savjeti i preporuke

Kada je riječ o ljepoti kose, tijela i kože, L'Erbolario nudi širok spektar proizvoda koji će vam pomoći da postignete besprijekoran izgled.

Savjeti i preporuke

Nova linija Molecular Bond Repair je predstavljena i u Hrvatskoj i od sada je dostupna u svim drogerijskim lancima.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version