Beauty report

Boja za kosu u pjeni

Inovacija iz L'Oreal Paris laboratorija – Sublime Mousse by Casting.
Sve popularniji prirodni izgled kozmetike sada je moguće primijeniti i na boju kose. Privlačne i zavodljive prirodne boje stvaraju iznimno ženstven, a ipak moderan i privlačan izgled.

Bojenje kose postalo je senzualnim ritualom. Što je ljepše od valova pjene raskošno umasiranih u kosu? To je lako postići s novom pjenom za bojenje kose – Sublime Mousse by Casting, stvorenom u L'Oréal Paris laboratoriju.



Tekstura pjene pruža savršeno prekrivanje sijedih vlasi u samo 30 minuta. Kao što je slučaj i sa svakom drugom bojom za kosu, odabir prave nijanse ključan je za postizanje optimalnih rezultata. Pjena posvjetljuje ili boji kosu jednako kao i bilo koji drugi proizvod za trajno bojenje kose. Delikatan voćni miris očarat će vaša osjetila i bojenje učiniti još ugodnijim.

Jednostavna i lagana upotreba

Zahvaljujući novom sadržaju bojenje kod kuće postalo je još lakše. Sublime Mousse primjenjuje se na isti način kao i šampon i ne zahtijeva nikakvo posebno znanje: nije više potrebno razdjeljivati kosu kako bi se nanio proizvod i brinuti se o ravnomjernom nanošenju na stražnji dio kose.

Jednostavna primjena u 3 koraka:


Korak 1: Ulijte boju u razvijač boje i pustite ih da se sjedine – dvaput nježno okrenite bocu prema dolje, nije potrebno tresti.
Korak 2: Stavite grudicu pjene na dlan. Umasirajte temeljito po cijeloj kosi, kao kada stavljate šampon. Pustite da djeluje 30 minuta. Možete upotrijebiti cijelu bočicu kako biste postigli ravnomjeran rezultat.
Korak 3: Pažljivo isperite kosu. Iscijedite višak vode i nanesite balzam. To će nahraniti kosu, učvrstiti boju i istaknuti maksimalan sjaj.



Raspon boja


Nijanse Sublime Moussea, prozračne strukture, posebno su osmišljene za stvaranje jedinstvene i prepoznatljive boje: osim što su prirodne, blistave i sjajne, imaju i tračak odsjaja duginih boja.

Raspon boja Sublime Mousse obuhvaća 12 prirodnih, sjajnih nijansi s odsjajem duginih boja:
  • 20 Senzualno crna
  • 30 Čista izrazito smeđa
  • 40 Čista tamnosmeđa
  • 41 Nježna ledenočokoladna
  • 50 Čista kestenjasta
  • 53 Blistava zlatnokestenjasta
  • 56 Intenzivna toplosmeđa
  • 60 Čista svijetlosmeđa
  • 62 Nježna svijetlosmeđa
  • 70 Čista tamnoplava
  • 83 Blistava zlatnoplava
  • 90 Čista svijetloplava
Cijena pjene za kosu je  53,70 kn

" alt="">

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Beauty report

Poznat po savršenom mirisu i prirodnim sastojcima svakog proizvoda, L'Occitane nam je ovog proljeća donio novitete za kosu kao krunu svakog lica!

Savjeti i preporuke

Kakvu god dužinu ili oblik kose imali, važno je da se trudite održati ju zdravom, a frizeri smatraju da je na tom putu važno...

Savjeti i preporuke

Kada je riječ o ljepoti kose, tijela i kože, L'Erbolario nudi širok spektar proizvoda koji će vam pomoći da postignete besprijekoran izgled.

Savjeti i preporuke

Nova linija Molecular Bond Repair je predstavljena i u Hrvatskoj i od sada je dostupna u svim drogerijskim lancima.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version