Fashion report

Boudoir kolekcija Noble Leisurely

Dokono sanjarenje u prekrasnim outfitima sestrinskog dizajnerskog dueta.
Boudoir predstavlja svoju novu kolekciju pod nazivom Noble Leisurely, inspiriranu ženom koja višak svoga vremena provodi promišljajući u dokonosti, preispitujući smisao svog života i baveći se temama koje apstraktno poima.



Iako svoju kolekciju nisu predstavile na pisti ovosezonskog htc Cro A Portera, Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić, u suradnji s prestižnim timom, snimile su kampanju za svoju najnoviju kolekciju. Model Nikolinu Rak fotografirao je Mladen Šarić, a make-up potpisuje Saša Joković.




Kad je i treći leptir sletio, njezina koža osjetila je uskovitlani zrak. Prenula se iz svoje magličaste odsutnosti, primijetila da je dan na izmaku, a sva njezina promišljanja nestala su sa zamahom krila leptira koji su, ne mareći za njezinu melankoliju, potražili novo savršeno spokojno mjesto. Pomilovala je rame, tražeći prah s leptirovih krila i poželjela odletjeti.




You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Zanimljivosti

Zahvaljujući inovativnom partnerstvu između održivog modnog brenda Krie Designa i projekta Provir, ribarske mreže postale su naš saveznik u borbi protiv zagađenja mora i...

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Darivanje

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Trendovi

Crocs Classic Clog je najpoznatiji model koji i dalje dominira Crocs scenom, ali ove godine možete ga vidjeti u prekrasnom geometrijskom izgledu.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version