Beauty report

Britney Spears na digitalnoj dijeti

Tajna vitke linije pop zvijezde

Ako ste se pitali kojom je dijetom Britney Spears postigla vitku liniju koju s ponosom pokazuje u svojem novom spotu ‘Work Bitch’, možemo vam samo reći da sigurno nije mukotrpnim radom u teretani.

Nije tajna da se osim fotografija retuširaju i filmovi, a da ne govorimo o glazbenim spotovima. Skoro svaka slika koju viđamo u medijima dorađena je vještim rukama grafičara. Madonnino lice odjednom nema ni jednu boru, modeli poznatih dizajnera izgledaju mršavije no ikad, a Britney Spears ima noge poput srne – sve je moguće u svijetu Photoshopa i sličnih programa.

Mnogi već znaju da su takve fotografije samo iskrivljena slika stvarne ljepote, ali samo neki su sigurni da se takve stvari lako moguće napraviti i na pokretnoj slici.

Filmovi i video spotovi se također mogu pohvaliti ‘speglanim’ akterima – zaglađenije tena, zategnutijih bedara, užeg struka i manjih noseva.

Retuširanje tijela toliko je sveprisutno da se više ne može vidjeti ono ‘netaknuto’na fotografijama ili filmu.

Novinarka Leslie Gornstein nedavno je zavirila iza scena retuširane video industrije i uvjerila se da je ono što gledamo na našim malim ili velikim ekranima, daleko od istine.

Ne radi se samo o sužavanju struka i brisanju bora već o rekonstrukciji čeljusti, popunjavanju ćelavih dijelova na glavi i stvaranju savršenih trbušnih mišića.

" alt="">

No ako ovakva djela nikome nisu preveliko iznenađenje, za koga se onda rade i zašto su toliko obavijena velom tajne? Grafičar s kojim je Gornstein pričala zamolio ju je za anonimnost, kako svoju tako i njegovih klijenata.

Ipak, otkrila je kroz svoje reportaže kako je pop zvijezda Britney Spears koja se inače bori s viškom kilograma ipak podlegnula pritisku javnosti ili same sebe i za novi spot izbrisala sve ‘nedostatke’.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Beauty report

Od početka listopada u Francuskoj sve fotografije modela koje se koriste u javnosti u komercijalne svrhe, a koje su retuširane, moraju nositi oznaku da...

Gastronomija

Amaranth ne sadrži gluten i obiluje aminokiselinama

Beauty report

Od žene iz susjedstva do modela s naslovnice

Beauty report

U 30 sekundi do izgleda fotomodela

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version