Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Bubaba by FreeON – domaći brend kojeg ćete voljeti

Pravi znalci znaju da Bubaba by FreeON bajkoviti proizvodi nastaju u srcu Hrvatskog Zagorja i vesele se svakom novitetu koje izbace ovi kreativci.

Pravi znalci znaju da Bubaba by FreeON bajkoviti proizvodi nastaju u srcu Hrvatskog Zagorja i vesele se svakom novitetu koje izbace ovi kreativci. Posebnim dezenima, uzorcima, materijalima, pričaju posebnu priču izvorne, hrvatske proizvodnje još od 2011. Njihovi proizvodi su iznimne kvalitete s posebnim naglaskom na sigurnost, udobnost, održivost i nježnost. U asortimanu je preko 20 grupa proizvoda, s 200 različitih proizvoda čije se kolekcije mijenjaju čak dva puta godišnje. Za 2023. uz pomoć mama blogerica Morene Pavić, Sonje Švajhler, Ane Vladusic, Lorene Mamić, Maše Zibar i Ivane Blažoti Mioč pripremili su još veseliju kolekciju! Sve što jednoj mami treba ima Bubaba by FreeON, potvrdile su i mame blogerice. Od torbi, dekica, krevetnine do kolica ili autosjedalica pronađite kod poslovnih partnera ovoga proizvođača.

Birajući Bubaba by FreeON proizvode roditelji mogu biti sigurni da su odabrali samo najbolje za svoje dijete. U proizvodnji se koriste provjereni i kvalitetni materijali s certifikatima i Oeko-tex standard certifikatima, s iznimnom kvalitetom šivanja. Novu kolekciju za 2023. godinu pogledajte ovdje:

https://www.babycenter.hr/sadrzaj/za-kupce-49978/katalog-bubaba-by-freeon-1076197.

Zavirite i u katalog FreeON za 2023. godinu:

https://www.babycenter.hr/sadrzaj/za-kupce-49978/katalog-freeon-1075049

Poslovni partneri u Hrvatskoj, u kojima možete pronaći njihove proizvode, su specijalizirane trgovine dječjim proizvodima poput Baby Centera & Bubamara, a prisutni i kod drugih kupaca, drogerija, online shopova.

Ponudu i akcije Baby Centra možete provjeriti ovdje, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima. Ne zaboravite provjeriti i Bubamaru!

Više

Financije

Ekipe sastavljene od tri učenika i nastavnika mentora mogu se prijaviti do 1. ožujka 2023., a natjecanje će se održati 7. ožujka 2023.

Obitelj

Ovo je još jedan uradak o omiljenom polarnom medvjedu Normu.

Zanimljivosti

Iako je život djece u ovome stoljeću u mnogočemu bolji od djetinjstava prethodnih generacija, generacija Alfa, rođena nakon 2010. godine, suočava se s mnoštvom...

Financije

U našoj kulturi ne postoji svijest o važnosti financijske pismenosti čemu je dokaz i činjenica da ona u hrvatskom obrazovnom sustavu nije uopće ili...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.